2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی اینکه بانکایی ک تو اطراف اون شهر انتخاب کردی فعلا پر هستن هی هردیقه باید بری نگا کنی تا بیاد واسه منم اینجوری بود تند تند چک کن 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بايد زود به زود چك كني

چون كه اكثر بانكا سايتاشونو ميبندن و فقط چند دقيقه باز ميذارن

من كه پدرم در اومد تا تونستم ثبت نام كنم😐

🦋نيـا هستـم :)🦋                                    من آدمى‌ام كه خيلى كارا دلم ميخواد انجام بدم،ولى تو يه بدنى كه خيلى دلش ميخواد         بخوابه، گير افتادم :(
میشه بدون ثبت نام اینترنتیم یعنیییییی؟

اطلاعات دقیقی ندارم ما کرمان هستیم اینجوری نیست که تو سایت ثبت نام کنیم . میریم خود بانک حضوری ثبت نام میکنیم . 

شاید شهرای بزرگ اینترنتیش کردن

یعنی اینکه بانکایی ک تو اطراف اون شهر انتخاب کردی فعلا پر هستن هی هردیقه باید بری نگا کنی تا بیاد وا ...

ااااااا خیلی طول میکشه ؟ بانک شما کدوم و زدی خوب بود؟

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
بايد زود به زود چك كني چون كه اكثر بانكا سايتاشونو ميبندن و فقط چند دقيقه باز ميذارن من كه پدرم در ...

واقعا؟خیلی طول کشید تا موفق شی؟

اطلاعات دقیقی ندارم ما کرمان هستیم اینجوری نیست که تو سایت ثبت نام کنیم . میریم خود بانک حضوری ثبت ن ...

مرسی عزیزم فردا میرم میپرسم

ااااااا خیلی طول میکشه ؟ بانک شما کدوم و زدی خوب بود؟

اخه ب منطقه ای ک هستگی بستگی داره 

من تهران اسلامشهر هستم رفاه رو انتخاب کردم 

بانکیو انتخاب کن ک بعد اینک در امدی شرایط اوردن ضامنشو داشته باشی 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اخه ب منطقه ای ک هستگی بستگی داره  من تهران اسلامشهر هستم رفاه رو انتخاب کردم  بانکیو ان ...

یا خدا مگه فرق دارههههههههه؟؟

یا خدا مگه فرق دارههههههههه؟؟

ن خوب منظورم اینه ببین کدوم بانک دور اطرافتون  ک میشناسی... رسیدگیشون خوبه .. ما الان خونوادگی کلا بانک رفاه حساب داشتیم بعد شرایط ثبت نام این بانکم داشتم ی ضامن میخواست ک بازنشسته باشه با یه ضامن فیش حقوقی داشته باشه ......زیاد سخت نگیر بابا این همه زوجا ثبت نام کردن وامشونم گرفتن درست میشه ان شالله تو بانکتو انتخاب کن