2777
2789
عنوان

من حساسم یا مامانم

120 بازدید | 3 پست

۴ روزه اومده پیشم هرروز به یه موضوع گیر میده به اشپزیم به ساعت کاریم به لباسام به همه چیز

امروز گیر داده چرا دراز میکشی جلوم من جلو مامانم دراز نمیکشیدم.

خب مگه بحث یه ساعت دو ساعته قراره ده روز اینجبرم تو اتاقم دراز بکشم میگه چرا همش تو اتاقی

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

سلام عزیزم

اشکال از تو نیست

مادرت رفتارش باهات خوب نیست

ببخش انگار میخواد عقده هاشو سر تو خالی کنه

برام سواله که مامانت با داداشت یا زنش هم همینجوریه

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی ؟قطعا مشکل از مادرته ،من کم زخم از مامانم نخوردم تو زندگیم اما وقتی شما از مادرت میگی به این نتیجه میرسم که مادرم واقعا فرشته هست ،حتی وقتی میرم خونش با اون سن زیادش اجازه نمیده من ظرف بشورم ،مادر شما خیلی رفتارهای تاکسیک زیاد داره ،اکثر مادرا با وجود تمام کاستی ها و زخم های درونی ،اسایش بچشونو میخوان و دوس ندارن خاری به پای بچشون فرو بره ،اما مادر شما نمیدونم چرا با آزاد دادن شما لذت میبره و اروم میشه ،ایشون اصلا قدر دختر گلی مثل شمارو نمیدونه

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊