2777
2789

بین ویز

کاربر 402 تعلیقی هزارررررمین بارممممممم کاربرbored ام پس از مچ گرفتن الکی و احساس زرنگی پرهیز کنید .یک معترض به قوانین سایت اقایون نه ریپلای کنن نه تو تاپیک های من شرکت کنن نه درخواست دوستی بدن . برای تفریح میام اینجا و حوصله جنجال و بحث ندارم بنابراین اگر جواب ندادم حق با شما نیست فقط حوصله توضیح ندارم...

کار نمیکنه برام هم سایفون دارم هم ویوا هم نپستر

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعصاب نداری اصلا

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

بین ویز ویوا نپستر سورن وی پی ان هیچکدوم کار نمیکنه خسته شدم بس کانف.یگ ویتوری و نپستر امتحان کردم دیگه بیخیال شدم

خدایا عزت به سگان دادی ثروت به خران، ما هم به تماشای جهان آمده ایم 💔

منم پدر همه اشو دراوردن

حالم بهم میخوره به مولا جوونیمون سر وصل و قطع شدن کانفینگ و کوفت و مرض رفت

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.