2777
2789
عنوان

راسته میگن مامایی ها

828 بازدید | 68 پست

درسته میگن دانشجوها مامایی یا خودماماها اکثرشون طلاق گرفتن و رفتن تو زندگی زن دیگه براشون عادیه؟؟

ما یه فامیلی داشتیم میخواست زنش طلاق بده تهشم طلاق ندادا ولی افتاده بود با یه زن متاهل مامایی دانشجو کرمانشاه ک اونم گفته بود میخاد جدا بشه همش رابطه گرفته بود با مرده گفته بود که بچه مرده رو هم بزرگ میکنه سه سالم پاش وایمیسه ک زنشو طلاق بده....

واقعا یعنی انقد بدبختن اینا؟؟؟ خودش هیچ طلاق بگیره بره زن بدبختو طلاق بده سه سال بشینه پا مردی ک بچه داره ک فقط زنش بشه؟ البته مرده دکتر بوده اینم گفته فقط دکتر باشه مهم نیس گویا

این چیزا میبینم خدارو شکر میکنم که همچین ادما کثیفی موفق نمیشن زن طرف بشن طرف هم برمیگرده به زنو بچش روسیاهیش میمونه برا اون جن.ده😐

وای این سما چیه از همه مشاغل میگین انصاقاااااااذ

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم منم شنیدم شاید شمام شنیده باشید

نه والا نشنیدم یدونه هم کلا ماما داره فامیلمون که دختر خانم به شدت دختر خوبی برای مامانش همسر خوبی برای شوهرش و عروسی قانعی برای خانواده همسرشه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خجالت بکشید چ ربطی ب رشته داره چرا برا هر حرلف چرت و مزخرفی تاپیک میزنید خوشتون میاد ب هر شغلی توهین ...

از چی خجالت بکشیم وقتی دیدیم اینطورن...همه میگن ماماها عقده این دارن زن دکتر بشن حاضرن زندگی خودشونو طرفو خراب کنن برن فقط زن دکتر بشن...الانم شما چرا گارد میگیری بگو نه اینطور نیس دوربر شما دوتا ماما درست و باخدا هست تا ماهم قانع بشیم همین