2777
2789

بچه هاااا بعد دوسال که باهم دوست بودیم قراره بیاد خاستگاریم خیلی ذوق دارم و البته بیشتر از ذوق استرسسس😬

بهم گفته یکم تو خونه مقدمه چینی کن که مامانم میخاد زنگ بزنه اوکی باشه آخه من چی بگم من خونوادم خیلی سنتین نمیدونم چی بگم

من خودم نظرم این بود واسه بار اول که رفتیم بیرون بعدش بگم من همینو میخام ... آخه الان بگم که کلی سوال پیش میاد اینو کجا دیدی باهم بودین نبودین شک میکنن بهم

وای خیلی نگرانم🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انشالله که خوشبخت بشی

ولی به نظرم حداقل به مامانت بگو که میشناختیش

خیلی از این موارد دیدم بعدا دور از جون تو سر کوچکترین مسئله ای پسره یا خانوادش به روی خانواده دختر آورده که اینا که باهم بودن

پسرا هی میگن به خانواده نمیگیم با هم رفیق بودیم،ولی ۹۰ درصدشون میگن

عزیزززززم🥰🥹

نگران نباش درست میشه

بنظرم همون راه حل خودت خیلی بهتره بعد خواستگاری بگو ازش خوشم اومده

انشالله که همه چی به خیر و خوشی بگذره

یاد نگرفتم در مقابل توهین به اعتقادات و باورهام سکوت کنم پس یا توهین نکن یا منتظر عواقبش باش😌⁦

ادرس خونتونو بدهمادرش ی روز بیاد بگه دخترتونو بیرون دیدیمگفتیم بیایم اگر شرایطتون اوکیه مزاحمتون بشی ...

بببن اونش اوکیه میخایم بگیم پسره منو بیرون دیده از محل کار قبلیم شماره مادرم و گرفته ولی هم از لحن مامان اون هم از لحن مامان خودم خیلی میترسم که قراره چطوری باشه

خوشبخت شی عروس خانوممم😍😍😍

انشاالله همه چیز به خوبی پیش بره و راحت بهم برسین و زندگیتون و خونه عشقتون رو بسازین💝🥰😍

راستش زیاد تجربه ندارم که توصیه کنم چی بگی به خانوادت🥲

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲