2777
2789
عنوان

پلی کیستیک😢😢

223 بازدید | 14 پست

بعد از یکسال دکتر رفتن برا اولین بار ای دکتر بهم گفت پلی کیستیکی و تخمدون خیلی ضعیفی داری به طوری که روز 12 سیکل اصلا فولیکول نداشتم😢😢کسی مثه من بوده و باردار شده؟

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمونمون فقط رازیانه هست خودم مصرف میکنم فولیکولهام خوب شده اما تخمدانهام اسپرم رو قبول نمیکنه نمیدونم چه مرگشه

خدای من "از بابت لطف بی کرانت که در حقم کردین بی نهایت سپاسگزارم "

دکترا چرت و پرت زیاد میگن 

من همین دیشب خواهرشوهرم زایمان کرد تو بیمارستان بقیه ا...

همه چیم داشت هم خودش هم شوهرش 

اینم بگم اون بالایی بخواد همه چی حله 

نخواد طرف سالم سالممم باشه نمیشه 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

من پلی کیستیکم نترس منم مث توام ولی دکترامپول بده قشنگ فولی خواهی داشت ومامان میشی

برا من امپول جواب نداد 2سال پشت سرهم زدم بی فایده بود 

فقط با رازیانه فولیکولم جواب داد

دکترا چرت و پرت زیاد میگن  من همین دیشب خواهرشوهرم زایمان کرد تو بیمارستان بقیه ا... همه چیم ...

اره اینم راس میگن

الان دکترم تعجب میکنه میگه همه چیزت عالیه ولی نمیدونم چرا حامله نمیشین ...فقط باید خدا بخواد همین

برا من امپول جواب نداد 2سال پشت سرهم زدم بی فایده بود  فقط با رازیانه فولیکولم جواب داد

من رازیانه دارم باید دم کنم مثل چای بخورم؟چه جوریه

نی نی جونم پس کی میای دلم پوسید بخدا😢😟
برا من امپول جواب نداد 2سال پشت سرهم زدم بی فایده بود  فقط با رازیانه فولیکولم جواب داد

نه این ماه برامن قشنگ چندتافولی داشتم باامپول ولی چون همسرم اسپرماش مشکل دارن گفت ای یوای کردم ولی نتیجه نمیگیری بروای وی اف

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
من رازیانه دارم باید دم کنم مثل چای بخورم؟چه جوریه

بعد از پایان پری فرداش هر روز صبح ناشتا ی لیوان دم کرده بخور بعد ی لیوان هم شب موقع خواب 

همین طوری هر روز ادامه میدین میرسه روز 20پری دیگه مصرف نمیکنید تا پری بشین....

باور کنید قاتل تنبلی تخمدان رازیانه هیتش

عزیزم نگران نباش.منم پلی کیستیک بودم.ولی خدارو شکر با لتروزول باردار شدم .الانم ناخواسته بچه دومم رو باردارم.فقط ورزش یادت نره سعی کن حتما وزن کم کنی .خ تاثیر داره .دعا هم فراموش نشه 

بعد از پایان پری فرداش هر روز صبح ناشتا ی لیوان دم کرده بخور بعد ی لیوان هم شب موقع خواب  همین ...

ممنون از راهنماییت حتما میخورم

نی نی جونم پس کی میای دلم پوسید بخدا😢😟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز