2777
2789
عنوان

حجاب و پایبند بودن به آن

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 35 پست
میگم کاش شوهرم راضی میشد چادر سرم نکنم...خودم حجابو دوس دارم ولی اینکه با اجبار دارم چادر سرم میکنمو ...

توی این دوره زمونه شوهر با غیرت کمه خوش بخت تویی 

در مورد چادرم به خودت تلقین نکن که سخته 

اگر شوهرت اینطوری دوست داره سختیشو تحمل کن و به حرفش گوش کن 

امید وارم عاشقش بشی چادرو میگم اگرم خیلی سختته ازانواع مدل دارش اونایی که آستین دارن استفاده کن 

همیشه خوشبخت باشی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگن بهم یکی دوبار گفتن چرا حالا اینقد کشیدی جلو مقنعت رو یا یه جوری با پوزخند رفتار میکنن ادم احس ...

ببین من رو هم فامیلمون مسخره می کنن. من تنها دختر چادری فامیلمونم. از ده سالگیم با میل خودم چادری شدم و خدا رو شکر تا حالا بهش پایبندم با تمام سختی هایی که داره و سعی هم کردم حرمتش رو حفظ کنم. حرف دیگران اصلا برات مهم نباشه. اونطوری زندگی کن که خدا راضیه و می پسنده. من هر وقت از حرفاشون خیلی دلم می گرفت با خدا حرف میزدم. خیلی بعدش آروم می شدم و مصمم تر که حجابم رو کامل حفظ کنم.

در مورد نمازم هر وقت تنبلیم میاد و می بینم سختمه نماز بخونم به نعمت هایی که خدا بهم داده فکر می کنم به اینکه سالمم. راحت نفس میکشم راحت راه میرم و می بینم و ....‌ بعد میگم به خودم که روت میشه از خدای به این مهربونی که انقدر بهت لطف داره تشکر نکنی؟! اینطوری میشه که خجالت میکشم که نمازمو نخونم یا اینکه دیر بخونم.😊😊

میگم کاش شوهرم راضی میشد چادر سرم نکنم...خودم حجابو دوس دارم ولی اینکه با اجبار دارم چادر سرم میکنمو ...

عزیزم شوهر شما اخلاقش دقیقا مث همسرمه و منم دقیقا مث شما بودم....ولی یکم ک فک کردم تحقیق کردم خودم ب این نتیجه رسیدم ک کااااملا حق داره و الان با جون ‌ودلم چادر میذارم ...❤️امیدوارم شماهم ب این نتیجه برسی ...چون اونا ک از خواستشون پایین نمیان چ خوب ک ما ام خودمونو اذیت نکنیم وبا تحقیق اون چیزی ک درسته انتخاب کنیم...موفق باشی گلم

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)