2777
2789

یه هفتس روزانه حداکثر 13 ساعت درس خوندم

هدفم بیشتر نهایی و زیسته کنکور

زیستم پایش قویه میتونم درصد بالای 80 و 90 بزنم تو کنکور و معدلمم بالای 19 و 90 بشه بقیه درسا در حده 50 تا 60

میتونم امید به پزشکیه تیپ 1 تا حداکثر تو شهر تهران داشته باشم؟🥺

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

امیدوارم حالتون خوب باشه

ازمون های تک درس رو چطوری بزنم ؟

بنظرتون این روش خوبه که مرور هرشب یه ازمون از موج آزمون بزنم ؟ چون حدودا ۷۰ درصد مطالب جمع شده و میخوام مرور رو زودتر از برنامه قلمچی شروع کنم.

🩷

یه هفتس روزانه حداکثر 13 ساعت درس خوندمهدفم بیشتر نهایی و زیسته کنکورزیستم پایش قویه میتونم درصد بال ...

سلام عزیزم خوبی

میتونی بهم بگی چطوری زیستت رو انقد قوی کردی منابعت چیه

🌱🫧ریشه میخواهد سبز ماندن در ویرانی ها🌱🫧

قطعا پزشکی میاری، حتی اگه دولتی نیاری آزاد یا تعهدی تهرانو میاری

تیپ 1 دولتی چی؟ دولتی بهشتی یا ایران؟

ازاد و تعهدی نمیتونم برم

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

یه هفتس روزانه حداکثر 13 ساعت درس خوندمهدفم بیشتر نهایی و زیسته کنکورزیستم پایش قویه میتونم درصد بال ...

حداکثر ۱۳ ساعت یعنی کمتر از اینم خوندی؟

به نظرم اگه به این درصدا و نمرات برسی آره ولی چطور رسیدن بهش مهم

دانشگاه ایران راحت تر قبولیش

گلم خسته نباشی من الان شروع کردم به درس خوندن پایه ام زیاد قوی نیس ولی پشتکار دارم میتونم قبول شم دانشگاه تهران دوازدهم ریاضی ام

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ازمون های تک درس رو چطوری بزنم ؟بنظرتون این روش خوبه که مرور هرشب یه ا ...

موج ازمون برای فیزیک و ریاضی بویژه کتاب خوبیه ، برای مرور هم گزینه ی خوبیه ، اگر هرشب بتونی چهار درس تخصصی یا دیگه حداقل ۲ درس شبی ازمون بزنی خیلی خوبه ، زیاد مطالبش مشابه قلمچی نیست اما نگران نباش چون کنکور هم شبیه قلمچی نیس

موج ازمون برای فیزیک و ریاضی بویژه کتاب خوبیه ، برای مرور هم گزینه ی خوبیه ، اگر هرشب بتونی چهار درس ...

مرسی

اره حتما این روش رو امتحان میکنم چون احساس میکنم میتونه خیلی نجاتم بده

از دهم چی شروع کنم؟ تمرکزم بزارم رو چی خیلی افت نمره دارم خیلی بده

اول روی کتاب بعد هم تست های آموزشی از ای کیو ریاضی، مبتکران شیمی، فیزیک جزوات اساتید برتر، زیست هم هر چی بیشتر از کتابهای مختلف بزنی بهتره، درس خوندن رو رها نکن