2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور.. اول وقت انگار تمام خستگیهای عالم میشینه روی بدنم و نمیتونم ازجا پاشم.. نماز مغربها بیشتر مواقع اول وقت ولی صبح و ظهر نه،☹️

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
فکر کنم شیطان مانع میشه ، منم مثل شما هستم.

من اینجوری نبودم اصلا،همیشه هرجایی بودم اول وقت میخوندم حتی مهمانی هم که میخواسنم برم قبل ارایش وضو میگرفتم بعد اونجا تا اذان میگفت میرفتم برای نماز اما متاسفانه یک وسواس شدید اومد سراغم که چندسال ادامه پیدا کرد یک مدت همش احساس میکردم وضوم باطل شده بااینکه میدونستم کار شیطان و مباید بهش اعتنا کنم اما انگار نمیشد و نمیتونستم و این شد که توفیق نماز اول وقت ازم گرفته شد😔 و دیگه هیچوقت مثل سابق نشدم

من اینجوری نبودم اصلا،همیشه هرجایی بودم اول وقت میخوندم حتی مهمانی هم که میخواسنم برم قبل ارایش وضو ...

ان شاءالله خداوند کمکت کنه مثل قبل بشی. وقتی دچار وسواس میشی اهمیت نده ، هرچه بیشتر اهمیت بدی بدتر میشی.خدا را شکر من وسواس ندارم فقط تنبلم😂

خیلی سعی می کنم گاهی اوقات مثلا تا یه هفته اول وقت می خونم ولی بازم تنبل میشم.

همیشه وقتی صدای اذون رو میشنوی به خودت بگو فقط 5 دقه و به خودت قول بده بیشتر از 5 دقه نشه و زمان بگیر فقط 5 دقه یه نمازت رو میتونی بخونی

بعدش به خودت بگو حالا که وضو داری سره سجاده م هستی 4 دقه دیگه زمان بگیر برا نماز بعدی و تموم

به خودت بگو اینهمه ساعت میری تو فضای مجازی حالا فقط 5 دقه ول کنی چیزی نمیشه و به خودت قول بده فقط 5 دقه بعدش به خودت بگو حالا که اومدی یه دونه دیگه هم بخونی و تموم

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ان شاءالله خداوند کمکت کنه مثل قبل بشی. وقتی دچار وسواس میشی اهمیت نده ، هرچه بیشتر اهمیت بدی بدتر م ...

منم وسواسم رفته😆