2777
2789
عنوان

گلس گوشیم شکسته😭😭😭😭😭😭

1342 بازدید | 21 پست

بچه ها گوشه ی بالا صفحم شکسته یه ترک کوچیکم افتاده روی گوشیم

همه چیز گوشیمم کار میکنه

درستش نکنم ممکنه ایرادی پیدا کنه

یا ممکنه ترک راه بره بیشتر بشه؟

آنان که به سر مستی ما طعنه زنانند 😎بگذار بمانند به خماری که زما هیچ ندانند 🤗

گلسش شكست يا خودش؟؟؟

نگو براي گلسش انقد ناراحتي!

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سي تومنه گلس 

باشه هم مشكلي ايجاد نميشه

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊

وااای اینکه چیزی نیست من گوشیم دیشب افتاد زمین روش هیچ ترکی اینا نخورد بردم نشون دادم گف باید عوض بشه صفحش ۸۰۰هم خرجشه هیچ پولی هم نداررررم 😭😭😭😭😭

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم‌ نمیگردم!!!!!

من هفته ایی یه گلس دارم عوض میکنم بس که گوشیم از دستم ول میشه و البته خودمم کم دقتم😐😐😃😃😃

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

مال من گوشیم یه قسمتش شکسته و در اومده بود و ترکهای ریز دور و برش بود..حدود شش ماه برام کرد و در یک شب غم انگیز یهو از کار افتاد.حالا نمیدونم تاثیر اون ترکها بود یا خودش از کار افتاد

نه بابا هیچی نمیشه . فقط مواظب باش دستت زخم نشه لمس میکنی گوشیتو .

من گوشیم گلسش شکسته بود ولی چند ماه راحت ازش استفاده کردم 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

صفحه گوشیم 

اگه صفحه گوشیته که باید ببری تعمیرات گوشی ازشون بپرسی

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

بچه منم کلش گوشیمو نابود کرده😐واقعا واسه گلس گریه میکنی

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....