2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلللللللله. یه اصیلشو دارم. بی اعصابی. شوخ طبعی . مسئولیت پذیری بداخلاقی از صفات بارزشون هست. البته شوخ طبعی رو با این که مسائل رو شوخی شوخی رد کنه اشتباه نگیری

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

ببین من نامزدم دی ماهی هست ولی با چ منطقی فکر میکنید ماه تولد که صرفا به رابطه جنسی پدر و مادرتون تو نه ماه قبل ربط داره میتونه رو شخصیت تاثیر بزاره؟

بعد از رفتن ۳۶۵۰۰ نفر از پاره های تنم ، خواهر و برادرای شجاع و دلیرم ، دیگه هیچ دل خوشی ب این دنیا ندارم 🕊️ عمو نوروز نیا اینجا ، بهار از یاد ما رفته ...

کلا اگه به عنوان شریک زندگی میخوای خودت هم باید اهل منطق و زیرک باشی وگرنه خیلی چالش خواهید داشت

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند