2777
2789
بله درسته..من الان ۸ ساله ازدواج کردم..از همون روز عقد تا الان دیگه پدرم هزار تومن هم بهم نداده نه ع ...

آها فکر کردم تازه عروسی خوشبخت باشی عزیزم پدرت دیگه از زیر بار مسئولیت شونه خالی کرده😁😁

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

شاغلم

کارت شوهرم دستمه هروقت چیزی نیاز داشتم یا جایی خواستم برم استفاده میکنم نمیدونم ماهی چقدر میشه

پدرمم هرماه برام پول میزنه میگه شوهر کردی ولی هنوز که دخترمی هروقت به خواهر برادرات پول تو جیبی میدم به توهم میدم

بنده خدا هروقت خونم میاد کلی وسیله هم میگیره

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سهام عدالت چجوریپول لباس کرابه تاکسی و دکتر و... چی

۲ساله دکتر نرفتم لباس هم نخریدم

من توی خونه اضافی ام

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

من همسرم حقوق که میگیره همش رو به کارت من میریزه

ولی خیلی کمه. تمام خرج ها رو خودم انجام میدم. نصفش که قسط هست. قسط هارو هم خودم پرداخت میکنم. کلا خرید هم با منه. پولی واسه پس انداز نمی مونه. خودم هم خرج نمی کنم زیاد ماهی یکبار آرایشگاه. چند ماه یکبار هم ضد آفتاب و آبرسان و ماسک صورت. در همین حد.

خرید لباس هم فقط واسه بچه ها میرسه پولمون. اونم خودم میبرم بازار بچه هارو

تا ماه پیش خودم هم حقوق داشتم. که دیگه ازین ماه ندارم. خدا خودش کمک کنه بهمون

آها فکر کردم تازه عروسی خوشبخت باشی عزیزم پدرت دیگه از زیر بار مسئولیت شونه خالی کرده😁😁

فدات عزیزم....اره 😄 همین دختر رو شوهر بده دیگه همه چی قطع میشه😄😄 ولی خواهرشوهرم با این ک وضع مالی باباش زیاد خوب نیس بازم خییلی هواشو دارن همیشه😄 بعد من حسودیم میشه بهش🙃

شاغلم کارت شوهرم دستمه هروقت چیزی نیاز داشتم یا جایی خواستم برم استفاده میکنم نمیدونم ماهی چقدر میشه ...

خدا حفظش کنه. من هم پدرم تا زنده بود همیشه واسه خواهرم که متاهل بود کلی میوه و چیزای دیگه می خرید.

من هم مجرد بودم بهم پول میداد هروقت نیاز داشتم. البته تا قبل از اینکه شاغل بشم بهم پول میداد. دیگه از 22 سالگی که رفتم سرکار بهم پولی نداد

چند سالتهپول خواستی ندادن؟خودشون فکر نمیکنن پول لازم داری؟

روم نمیشه پول بگیرم

وقتی قراره بعدش بگم حرومت باشه چ فایده نگیرم بهتره

۲۲

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

خب دختر قانع و کم خرج باید خاستگار داشته باشهداستان چیه

بیرون نمیرم ک خواستگار پیدا بشه

همش خونه

خواستگار داشتم خانواده رد کرده

منم قصد ازدواج ندارم

چرا قصد نداری

اگه آدم خوب باشه دارم .ولی اونایی ک اومدن خوب نبودن