2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله حاجت روا شید

دعای سیفی صغیر بخونید به این منظور

منم شدیدا التماس دعا دارم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

اسی انشالله حاجت روا شی

تو رو خدا منو دعا کنید انشالله همین روزا ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون با کمترین هزینه و بهترین کیفیت کنم و تابستون۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم 😭

تو رو خدا دعا کنید انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم 😭

فدات بشم عزیزم ممنون انشالله هر حاجتی داری بهش برسی

اینجا چند دقیقه دیگه اذان مغرب

از ته دلم برات دعا میکنم که نصیب و قسمت عالی داشته باشی و خود حضرت زهرا برات امضا کنه.

ببخشید این دو دعا که گفتیدبرای هر حاجتی که بخونیم خوبه ؟ برای سلامتی و آزادی کسی باید چه دعایی بخون ...

اره برای ازادی هم خوبه

ختمش ۹۹ شب هست

شبی یکی تا ۹۹ شب

برای ازادی یه دعایی هست تو ذهنم نیست

ساعت ۸ اگه شد میام میگم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام