2777
2789

گفت دستش کند و فرز نیست خودمم میدونم چیکار کنم خوب بشه ..اعداد و حروف رو هم هنوز بلد نیست بقیه همکلاسی هاش بلدن فقط بلده یک تا ۲۰ بشمره ولی بهش میگم این عدد چیه تک و توک درست جواب میده نگرانم واسه کلاس اولش

کاربری قدیمم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جایی که به بچه تو پیش دبستانی حروف یاد بده اصلا صلاحیت نداره..

عدد هم در حد شمارش ، نه اینکه شکلش رو نشون بدن یا بگن بنویس.

کند بودنش هم با دست ورزی وتمرین تمرکزی حل میشه

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

دست ورزی باهاش کار کن.کتاب رنگ آمیزی بگیر رنگ کنه هرروز. خمیربازی

مچش زود خسته میشه ک کنده

البته خیلیا اینجورین خوب میشه ب مرور

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

دست ورزی باهاش کار کن.کتاب رنگ آمیزی بگیر رنگ کنه هرروز. خمیربازیمچش زود خسته میشه ک کندهالبته خیلیا ...

بنظر خودم یه خرده سختگیرن اینا گیر الکی میدن

کاربری قدیمم

لبنیات بهش نده بهیچ وجه بیشتر تخم مرغ بلدرچین بده بخورد غذا هم به جای مرغ بوقلمون بپز تا تقویت بشه

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار

بنظر خودم یه خرده سختگیرن اینا گیر الکی میدن

پس بیخیال. یکم خونه باهاش کار کن ک اول میره اذیت نشه. کم نیاره نسبت ب بقیه بچه ها

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

پسر من کلاس اول دستش کنده معلمش هرسری میگه از املا جا میمونه یوقتایی نمیتونم ب دستش موتور وصل کن که ...

گناه دارن طفل معصوما پسر من نیمه اولی هست از همشونم ریزتره

کاربری قدیمم