2777
2789
عنوان

صورت پر

83 بازدید | 13 پست

من بچه بودم صورتم خیلییی گرد بود و لپ داشتم بعدا رژیم سخت گرفتم لاغر شدم صورتمم عوض شده کلا بعد صورت گرد و پر خیلی بهم میاد فرم الانم باهاش راحت نیستم

راهکاری دارید پر کنم صورتمو بدون اینکه بخوام کل هیکلم پر شه؟

خدا🤍 میشه یه صلوات برام بفرستید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیب زمینی آبپز یا سرخ شده .تخم مرغ آبپز

خداوندا ب برآورده شدن آرزوهایم یقین دارم زیرا تو خداوند آرزوهای محالی 🦋🙏🏻💫 دوستان قشنگم من تو روبیکا آنلاین شاپ لوازم آرایشی و بهداشتی عالی دارم که مطمعنم هر خانمی نیاز داره .میتونی عضو شی و ببینی و اگه دوست داشتی خرید کنی 🌹 با اطمینان کافی 😍💖

آها فهمیدم، شما میخواید صورتتون پرتر و گردتر به نظر بیاد بدون اینکه کل بدن اضافه وزن بگیره. 😊 واقعیتش این کار کمی چالشبر هست چون صورت بیشتر از رژیم و ژنتیک شکل میگیره، ولی خوشبختانه چند روش طبیعی و غیرتهاجمی هست که میتونه به پر دیده شدن صورت کمک کنه:

این تمرینها به تقویت عضلات صورت و گونه کمک میکنن، که باعث میشه صورت کمی پرتر و جوانتر به نظر بیاد.
چند مثال:

• لبخند زدن با فشار عضلات گونه: لبخند بزنید و گونهها رو تا جای ممکن بالا ببرید، ۱۰ ثانیه نگه دارید، ۱۰ بار تکرار کنید.
  • گونهها را باد کردن: هوا را داخل گونهها باد کنید و از یک طرف به طرف دیگر منتقل کنید، ۱۰ بار.
  • تمرین چانه و گردن: سر رو به عقب ببرید و “O” با دهان بسازید، چند ثانیه نگه دارید، ۱۰ بار.

اینها کمک میکنن حجم عضلات گونه بیشتر دیده بشه و صورت کمی پرتر به نظر برسه.

• آب کافی: کمآبی میتونه صورت رو لاغرتر و استخوانیتر نشون بده. روزانه حداقل ۸ لیوان آب بنوشید.
  • چربیهای سالم: آووکادو، آجیل، دانهها، ماهی چرب — اینها به سلامت پوست و کمی پر شدن گونهها کمک میکنن.
  • پروتئین کافی: ماهی، تخممرغ، لبنیات کمچرب — پروتئین به حفظ حجم عضلات صورت کمک میکنه.
  • کرم مرطوبکننده و سرم هیالورونیک اسید: پوست مرطوب و کشیده باعث میشه پرتر به نظر بیاد.
  • ماساژ صورت: ماساژ روزانه با روغنهای سبک (مثل روغن جوجوبا) گردش خون رو بالا میبره و کمی حجم پوست رو بهتر نشون میده.
  • رژ گونه (Blush): با کمی رژ گونه روی استخوان گونه، صورت پرتر و جوانتر به نظر میاد.
  • کانتورینگ ملایم: استفاده سبک از کرم یا پودر روشن روی گونهها و زیر چشمها، پرتر دیده شدن صورت کمک میکنه.

اگر بخواید تاثیر سریع و ملموستر داشته باشه:

• فیلر هیالورونیک اسید: تزریق پرکنندهها برای گونه و اطراف صورت، بدون افزایش وزن بدن، صورت رو پرتر میکنه.
  • مزوتراپی صورت یا چربیگیری برگشتناپذیر: اینها هم راهکار پزشکی هستن ولی حتما باید متخصص پوست انجام بده.

💡 نکته مهم: اگر قبلاً رژیم سخت گرفتید و صورتی لاغر پیدا کردید، اضافه کردن وزن کل بدن باعث پر شدن صورت هم میشه، ولی اگر فقط صورت رو بخواید پر کنید، ترکیب تمرینات، تغذیه سالم و آرایش/مرطوبکنندهها بهترین راه طبیعی هست.

چ مدت باید مصرف کرد بعد از قطع، برگشت نداره؟

یک ماه بعد تاثیرشو میبینی

نه عزیزم میخوای برگشت نداشته باشه فله ای قطع کن

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

اها چ خوب😍بدنم چاق میکنه؟ فله ای یعنی چطور😂🤦🏻♀️

بیشتر صورت

یعنی اول یک روز درمیان

هفته بعد هفته ای ۳ روز

هفته بعد ۲ بار و...

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭