2777
2789
عنوان

شوهرم به اسیری گرفتتم

307 بازدید | 21 پست

من ۷ ماهه عقد کردم تو این ۷ ماه شاید به تعداد انگشتای یک دستم تنها تو خونمون نخوابیدم

از همون اولش یا شوهرم میومد خونمون میموند یا منو به زور میبرد. اینجوری شده بود خالی بازی یه شب خونه ما یه شب خونه اونا

نگین چرا چیزی نگفتم. خدا شاهده از همون هفته اول عقد که دیدم انقدر رفت و امد زیاده گفتم خوشم نمیاد تا عقدیم همش خونه هم باشیم هفتهای دو سه شب نهایتش پیش هم باشیم بقیشم بریم بیرون شب برگردیم خونمون یا میام خونتون شام به زور نگهم ندار بزار برم. هر روز دعوا داشتم سر این قضیه ولی درست نشد که نشد

دیگه زدم به سیم اخر گفتم باید بغل محل کارت خونه بگیری ( شوهرم محل کارش شهر بغلیمونه که ۲ ساعتی راهه و هر روز میره و میاد)

شوهرمم این خونه رو به اسم خونه عروسیمون نگرفت چون نه جهاز گرفتیم هنوز نه عروسی. به این اسم گرفت یه جایی بغل محل کارش بگیره که راحتر باشه انقدر تو راه نباشه منم گفتم خوبه دیگه هر شب خاله بازی نمیکنیم.

حالا بدتر شد خودش از ۶ صبح تا ۸ شب سرکاره منو مجبور میکنه حتما بیام تو این خونه هر روز ۳ روزه از در خونه بیرون نرفتم به دیوار دارم زل میزنم روانی شدم از تنهایی

تو شهر خودمون که ۲ ساعت راهه یه کارم پیدا کردم اجازه نمیده برم . میگم میرم میام حالا ۲ شب تو هفته بغل هم نخوابیم چی میشه ( تو شهری که شوهرم کار میکنه واسه رشته من زیاد کار نیس برخلاف شهر خودمون)

دیوانه شدم به اسیری گرفته شدم

با دوستای دانشگاه هر ۶ ماهی بخوام برم بیرون یه شب نمیزاره هزارتا غر میزنه سرم خونه مادربزرگم خونه خالم نمیتونم برم همش باید دنبالم بیاد خسته شدم نمیتونم نفس بکشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خوشم نمیاد... اینقدر رفت وآمد... ببخشید اسی رابطه هم دارید... شاید به خاطر رابطه؟

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

خیلی کنترلگره. همسر منم هست. تا حدی میتونم با سیاست و دل بردن و لوس کردن ازش اجازه بگیرم برا کارای خودم . پیشنهادم به توام همینه که اون سفته از در نرمی وارد شو.

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم این از یک لحاظ خوبه چون میتونست مثلا بره با دوستاش بگرده و تورو ادم حساب نکنه اینو شاکر باش ک دوسداره باهات وقت بگذرونه

اونم درست میشه نگران نباش اوایلتونه حساسه عین شوهر من

منم کپ تو بودم بعد ۲وحدود ۳ سال شوهرم اصن کاری بام نداره خودم هرجا میخام میرم البته با اجازه خودش ها

فک نکنم با این اوضاع سعی کنه زودتر ازدواج کنید و برید خونه خودتون.

خوبه که خانواده ات مخالفت نمی کنن.

بهش بگو من نمی تونم هر روز بیام. کار دارم باید برای خرید جهیزیه بریم بیرون.. یا یه روز بگو شب برامون مهمون میاد نمی تونم بیام بیرون، باید بمونم به مامان کمک کنم.. از این حرفا.

حالا رفتی اونجا شبا میرید بیرون تفریح یا کلا خونه ای

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40