2777
2789
عنوان

طلاهام رو نمیندازم

245 بازدید | 13 پست

یه مادرشوهر حریص دارم

هیچی جمع نکرده نه خونه نه پول هیچی

حالا تو دست یکی طلایی چیزی ببینه

حتی بچه های خودش سعی میکنه از دستشون

در بیاره ببره بفروشه

بدجور به طلاهام چشم میدوخت

و بین من و شوهرم رو خراب میکرد

یا همش شوهرم رو پر میکرد طلا هام رو

بفروشم بدم شوهرم

منم هر چی طلا داشتم مخفی کردم

تازه چند تیکه طلای ریز گرفتم

اونا رو هم نمیدونم بندازم قایم کنم

پس چطور از طلاهایی که خریدم

یکم لذت ببرم ؟

شما چیکار میکنید

جای من بودید چیکار میکردید

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دوتا بدل بگیر... ببر نشون بده.. بعد از اون هر چی گفت بگو بده.

یا اینکه سمت خونواده شوهر نپوش

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

من ۵۵ گرم طلا دارم فعلا دارمشون ایشالا اگه صاحب خونه میخواستیم بشیم میفروشم دنبال خونه میگردیم

خداوندا ب برآورده شدن آرزوهایم یقین دارم زیرا تو خداوند آرزوهای محالی 🦋🙏🏻💫 دوستان قشنگم من تو روبیکا آنلاین شاپ لوازم آرایشی و بهداشتی عالی دارم که مطمعنم هر خانمی نیاز داره .میتونی عضو شی و ببینی و اگه دوست داشتی خرید کنی 🌹 با اطمینان کافی 😍💖

ننداز. منم جاری ها و برادر شوهرم همش چشمون به طلاهای منه همش میگن فلانی چقدر طلا داره و ... منم دیگه پیششون نمیندازم هیچی

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

چون رو شوهرت تسلط داره متاسفانه کلا نمیتونی از داشته هات اذت ببری

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اگر دلت میخواد بندازی جلو ایشون و اقوام ننداز

یا برای خودت بدل بخر وقتی دیدن بگو بدله باور هم نکردن بعدا صداشون دراومد یجوری یکی دوبار به بدی دستشون میفهمن

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

من بدلیجات میگیرم میپوشم طلا رو استفاده نمیکنم گاهی تو خونه

بدلیجات راحت هر مدل به روزی بیاد میتونی بپوشی

بعدم ۲۴ ساعت پیش اون نیستی هفته ای ، ماهی میبینیش نهایتا ، تو همون تایم نپوش

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

بگو بدله

راحت

جلو شوهرتم یکی دوبار برو بدل بخر

ببینه

مادرش شک کرد

به مادرش میگه ن من خودم بودم دیدم

این بدل هایی میخره که عین طلا هستن