2777
2789
عنوان

کسایی ک ایفون دارین راضی این

332 بازدید | 50 پست

احساس میکنم ایفون و فقط برا نماش میگیرن

الان خودم موندم واقعا

چون کلی هم محدودیت داره انگار تو ایران

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن چ محدودیتیعالیه واقعا

محدودیت هاش ک زیاده

از چ نظر عالیه؟

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

نه خیلی عالیه ازهمه لحاظ دستت بگیری دیگه اندروید به چشمت نمیاد

و هیچ محدودیتی نداره برنامه ها تحت وب مشکلی نیس

البته اگه اخرین مدلارو بگیری سری 17 و 16 نه سری های قدیمی

﮼ به سودای تو مشغولم ز غوغای جهان فارغ.

بله راضیم بخوام گوشیمو عوض کنم هم مجدد ایفون میگیرم

خیر ریجستر بشه محدودیتی نداره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ن چ محدودیتیعالیه واقعا

همین الان با سامسونگ درب و داغون ۴ سال پیش ب اینستا وصل بودم تا بتونم نوبت بگیرم برا عیدم

محدودیت داره دیگه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

۱۵ ساله ایفون دارم ، از 4 تا الان ک ۱۶ دارم یک بارم پشیمون نشدم بخدا

بعدش ک جدید میاد فروشش راحته

اخه دوستم داره هر کاری کرد بفروشه فروش نرفت ک

همین الان با سامسونگ درب و داغون ۴ سال پیش ب اینستا وصل بودم تا بتونم نوبت بگیرم برا عیدممحدودیت دار ...

من اینستا رو در نظر نگرفتم نمیرم اصلا

پزشکی:))))سوال کنکوری داشتید و خب ب حد من راضی بودبد خوشحال مبشم کمکتون کنم:))))))