2777
2789
چیکار داری؟

میخوام ببینم کاربری شما با این عکس هست

یا بقیه هم هستن

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باریکلا والا به خدا من به این نتیجه رسیدم نباید ازدواج میکردم ادم تنوع طلب و خوشگذرونی هستم😁

منو چی میگی از شوهر سابقم جدا شدم مستقل زندگی کردم خانوادمم از نظر مسکن کمکم کردن ازاد و رها با این شوهرم دوس شدم خاک برسرم عاشق شدم فکر کردم از دستش بدم چی میشه باهاش ازدواج کردم الانم یه بچه فوق العاده شیطون داریم اون که همش سرکاره من موندم با یه بچه توخونه صبح تا شب ناراحتی اعصاب گرفتم یه شونه نمیتونم به موهام بکشم

اونموقع گردش تفریح مهمونی دکتر پوست عمل زیبایی الان کچل شدم وقت نمیکنم برم دکتر بگو نونت نبود ابت نبود شوهر کردن مجددت چی بود

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

منو چی میگی از شوهر سابقم جدا شدم مستقل زندگی کردم خانوادمم از نظر مسکن کمکم کردن ازاد و رها با این ...

وای مفهمم واقعا بچه دست و پای آدم رو میبنده. ادم ازدواج هم میکنه نباید جالا حالا بچه بیاره واقعا هیچ چیز تضمین نیست

25 امیدوارم بتونم😭💔

خیلی فکر کن حساب کتاب کن بالا پایین کن اصلا بی گدار به آب نزن. عجولانه تصمیم نگیر حتی اگه عاشق کسی شدی سریع ازدواج نکن.. اینو کسی داره بهت میگه که تازه هیچ مشکلی توی زندگیش نداره و واقعا هیچی از خوشبختی کم ندارم ولی ازدواج دست و پای ادم رو میبنده دکمه برگشت نداره تعهد و مسیولیت داره