حورا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3541 عنوان فرهنگیان آزاد چه فرقی داره 46 بازدید | 5 پست اصلا الان هست؟و اینکه از مقدار شهریه اش خبر دارین؟ از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! امروز | 16:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنا_بولین عضویت: 1404/09/12 تعداد پست: 2106 فرهنگیان آزاد؟؟؟!فقط با آزمونه و دولتیآزاد نداره "میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉
حورا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3541 فرهنگیان آزاد؟؟؟!فقط با آزمونه و دولتیآزاد نداره چون دیدم تو کارنامه قبولی یکی زده آزاد البته برا 10 سال پیش بود آره خودمم شک کردم مرسی عزیزمممم از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!
حورا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3541 رشته آموزش ابتدایی ن فرهنگیان آزاد:/ مرسی عزیزم🩷🩷🩷 از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!