2777
2789
عنوان

عمل بینی

74 بازدید | 9 پست

برای دماغ های گوشتی و کوفته ای عمل بینی جواب میده؟؟ قابل برگشت نباشه هزینشم معقول باشه نه انقدر گرون و نجومی نه ارزون و بی کیفیت.

اگه جواب میده بهترین دکتر تو تبریز اگه میشناسید معرفی کنید اگرم جواب نمیده راه های جایگزین چیا هستن؟ کسی تجربه ای چیزی داره دماغش از نیمرخ عملی و بی نقص دیده بشه ولی از روبرو گردالو؟

واسه منم اینجوری بود عمل کردم خیلی بهتر شد

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند آشوبگر، فتنه گر و خائنند..! من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خداااا😬

اره عزیزم ولی استرس نداشته باش نه دردی داره نه چیزی از اون جراحی دندون عقلم راحتتره ولی یه دکتر خوب برو تنفس مشکل نخوری

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .

میگن برای بینی گوشتی بجای عمل فیلر بزنی یا لیفت کنی خیلی بهتره

ن بابا

عمل بزور تاثیر میزاره

اینچیزا چرته ،ممکنه نکروز بشی

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند آشوبگر، فتنه گر و خائنند..! من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

اره عزیزم ولی استرس نداشته باش نه دردی داره نه چیزی از اون جراحی دندون عقلم راحتتره ولی یه دکتر خوب ...

من نه از عمل میترسم نه از درد بعدش و نه تنها نگهداریش از اینکه عمل کنم و بد بشه و پولم حروم شه میترسم چون بینی خودم همین الانشم مشکل خاصی نداره سوراخ دماغم جفتش قرینست و پولیپ و مشکل تنفسیم ندارم یه کوچولو نوک ببینیم قد فندق گردالوعه فقط میخوام کردی نوکشو بگیرم

من نه از عمل میترسم نه از درد بعدش و نه تنها نگهداریش از اینکه عمل کنم و بد بشه و پولم حروم شه میترس ...

خب عزیزم این بری عمل کنی تغییر میکنه من فک کردم از اول میخوای بکوبیش مشکل داره کلا فقط جای درست برو

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .