یارااااااا مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 1433 عنوان میاین همسر 64 بازدید | 3 پست وقتی مشکلمو بهش میگم و شرایط سختمویه مرد به عنوان همسر چی باید بگه کلا سکوت کنه یا همدردی یا راه حلهمسر شما چطوره منطقی اشو بگینمیخوام از شما بپرسم و خودم پیش خودم فکر نکنم و بعداً بهم بگن پرتوقع خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن امروز | 16:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمیه_1367 عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 22523 من انتظار همدردی دارم. اما اقایون اکثرا راه حل می دن... لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
مریم_او عضویت: 1404/09/30 تعداد پست: 337 همه آدما مثل هم نیستن عزیزم مثلا خود آقایون وقتی مشکلشون رو میگن دوست دارن شما فقط شنونده باشی تا خالی بشه بعد خودش به یه نتیجه برسه اما ما زنها دوست داریم طرف مقابل باهامون همدردی کنه و شرایط رو از دید ما ببینه
kerolyn عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 1797 همدردی و راه حل کنارهم من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.