2777
2789
عنوان

ازدواج پنهانی

89 بازدید | 9 پست

پسر 27 ساله ای رو در نظر بگیرین که خیلی دلش میخواد ازدواج کنه ولی هر چی خواستگاری رفته جواب رد شنیده

و کاملا ناامید شده ، از طرفیم با یه دختر افغانی آشنا شده که دختره متولد ایرانه و خیلی کم توقع و بسازه

و جوابش به این پسر بله هست

و خانواده پسر ناراضین

اگه این پسر بخوان مخفیانه ازدواج کنه با این دختره بنظر شما بعدها خانواده پسر میفهمن

یا در آینده این پسر دچار مشکل میشه

در ضمن این بگم برای کسی نه خودم

مرد

اینکه این ازدواج درست هست یا نه نمیدونم

چون از شرایط دو طرف خبر ندارم

ولی اگه تصمیمش قطعیه ، سعی کنه رضایت پدر ومادرش رو بدست بیاره

برای حاجتم صلوات بفرستیدممنون،خدایا به هر خیری که به من برسانی سخت محتاجم،خدایا شکرت،الحمدلله کما هو اهلُه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه این ازدواج درست هست یا نه نمیدونم چون از شرایط دو طرف خبر ندارم ولی اگه تصمیمش قطعیه ، ...

دختره چند وقتیه باهاش آشنا شده

پسره صد در صد میدونه که خانوادش قبول نمیکنن

مرد

اره چه کاریه بخدا نژاد پرست نیستم ولی افعان ها زیادن اینجا ازدواجم کنی باهاشون دو روز دیگه میندازنم ...

تو شهر ما خیلی از موردا بودن با دختر افغانی ازدواج کردن

یکی هست دو تا زن افغانی داره

دیگه این دلش میخواد

مرد

والا خانواده ای که خودشون دختر پسند می کنن با عزت و منت خواستگاری میرن چند وقت نگذشته بخونش تشنه آن میخان بچزوننش

بعد عروس غیر ایرانی ناخواسته رو چه جوری میخان بپذیرند

بچه دار شدن میخان چکار کنن

و خدا برای من کافیست.....
والا خانواده ای که خودشون دختر پسند می کنن با عزت و منت خواستگاری میرن چند وقت نگذشته بخونش تشنه آن ...

خب این پسره خسته شده از مجردی دیگه بریده

تنها راهش همینه

بنظرتون بعدها به مشکل میخورن

مرد