2777
2789
عنوان

صورتم بد شده 😭

127 بازدید | 9 پست

بیاید بهم بگید برای جوش چی استفاده کنم جوشام تو پیشونی زده بیشتر از همه و گونه مقداری زیر پوستی اند و نسبتا خالی خیلی بدجورن اصلا نمیرن صابون لدورا استفاده کردم خوب نشد بدتر شد 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای جوش صورت حتما با مشورت متخصص پوست جلو برو. براساس بودجهت بهت روتین پوستی بده

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره

برو داروخونه پن شست و شوی صورت پوست چرب و جوش دار بگیر

به جوش هات اصلا دست نزن

محلول سبوما اردن برای جوش هم خوبه، دقت کن اسپری نه، محلولش اما خیلی دقت کن تو استفاده کردنش چون شدیدا پوست رو خشک میکنه ک اگه زیاده روی کنی پوستتو میسوزونه

در حد یه عدس کوچولو فقط روی جوشاتو بگیره کافیه و شب بزن و صبح بشورش یا شب که زدی بعد دو سه ساعت بشور، رو پوست نمونه در کل

و صبر

واقعا جوش صبر میخواد، با خودت مدارا کن، دوباره خوب میشی زیاد غصه نخور

نباید بهشون دست بزنی یه بکنیشون چون بدتر میشه و جاش میمونه زیرپوستیا تغذیت چجوریه سرخ کردنی یا مغزی ...

ن من نمیشم هنوز ما سمت جنوب بوشهر زندگی میکنیم و اکثرا غذاهامون چربه ماهی قرمز شده و قلیه و اینا کلا چربن

ن من نمیشم هنوز ما سمت جنوب بوشهر زندگی میکنیم و اکثرا غذاهامون چربه ماهی قرمز شده و قلیه و اینا کلا ...

جان پریود هنوز نمیشی؟

امکانش هست بخاطر غذای چربم باشه ولی خوب خودتم گفتی جنوب زندگی میکنی و هواش خیلی گرمه

یکی از دلایل جوش آفتاب زیاد و هوای گرمه باید ضدآفتاب بزنی مرتب و هر ۴ ساعت تمدید کنی