2777
2789
عنوان

پنهان کاری

94 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من حدود ۳ ماهه ک ازدواج کردم.پارسال همین موقع ها ک تازه نامزد بودیم با همسرم ی پیامی تو گوشیش دیدم ک متوجه شدم با دوست دختر قبلیش هنوز کامل کات نکرده ک بهم گف چون بهش پول داده بوده منتظر بوده پولشو برگردونه و من اون موقع خیلی بهم ریختم .همسرم گف اصن بخاطر تو قید اون پول رو میزنم و خطمو عوض میکنم .خطشم عوض کرد.اما الان بعد از ۱ سال هنوز نتونستم موضوع رو هضم کنم و فکرای مختلف میاد تو سرم و اذیتم میکنه مثلا میگم نکنه اگه من پیاماشونو نمیدیدم میخواسته همینجوری باهاش ادامه بده حتی بعد ازدواج.یا مثلا بهش ترحم کنه و همونجوری باهاش ادامه میداد؟ب نظرتون خیانت محسوب میشه یا پنهان کاری؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیر دادین یا یکهویی پارسال یادتون افتاده ،امروز و فرداهاتون مهم هست اگ چیزی دیدین حواستون باشه

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
چیزی ازش ندیدم تو این ۱ سال

پس انگار حالتون خوب نیست ک با افکار انرژی منفی ها اعصاب و آرامش هاتون بهم بریزین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
😔

امروز و فرداهای قشنگ تو بساز آبجی گلم