2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی کم جمع شد البته ما اصلا روی اون پول حساب نکردیم چون گفتیم ریسکه شاید کمتر از اینم میشد برای ...

چرا اینقدر کم جمع شد؟ مهمونا بعضیا نیاوردن؟ حداقل الان هر خانواده دو تومن میاره

عزیزان کاربری دست دو نفره اگر تاپیکا هماهنگی نداره فکر نکنین سرکارین😂

خب اون پولت میداد طلا الان حدود دو و نیم میلیاد شده بود یه خونه میشدچند ساعت عروسی ک چی بشه

اره والا منم خودم نظرم اینه ولی پدرشوهرشگرفت خونه داره خودشم دکتره دیگه نمیشه که دکتر جماعت همینجوری بره هردوشون وضعشون خوبه

چرا اینقدر کم جمع شد؟ مهمونا بعضیا نیاوردن؟ حداقل الان هر خانواده دو تومن میاره

ما یه خاندان بزرگیم از گرسنگی بمیریم میگن از سیری زیاد مردن فکر میکردن نیاز نداریم به این پول کم اوردن یا حتی بعضیا بی دعوت اومده بودن

اره خیلی کم جمع شد البته ما اصلا روی اون پول حساب نکردیم چون گفتیم ریسکه شاید کمتر از اینم میشد برای ...

اشکالی نداره عزیزم انشالله خوشبخت بشن

فک کنم کُردین نه؟ چون کردا مهمون زیاد دارن

منم نظرمه یه تالار کوچیک در حد ۲۰۰نفر بگیرن ولی با این وضع دو دلم چون خیلی هزینه داره خخخخیلی

شوهرمم قبول نمیکنه با این وضع میگه نمیتونم

منم برای این ناراحتم که یه باره توی عمر

اشکالی نداره عزیزم انشالله خوشبخت بشنفک کنم کُردین نه؟ چون کردا مهمون زیاد دارنمنم نظرمه یه تالار کو ...

نه کرد نیستیم

اخه ما یه فامیل خیلیییی بزرگیم هم اینکه تو همه عروسی ها بودیم و دیگ. مجبور بودیم دعوت کنیم هر چقدر هم که بی دعوت اومده بودن کسایی که نه ما میشناختیم نه خانواده عروس

خب اون پولت میداد طلا الان حدود دو و نیم میلیاد شده بود یه خونه میشدچند ساعت عروسی ک چی بشه

من که نگرفتم پدرشوهرشخونه خریده براشون میگم وضعشون خوبه براشون مهم نیست دختره فقط ماهی ۳۰۰کم کم در میاره پسره هم که بیشتر