2777
2789
عنوان

خرید نقره

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقره ارزش نداره زینتی بخای بخری ک فروسش پول اجرت بالا از جیب شما میره فقط وزن خود فلزشو برمیدارن ا ...

ساچمه نقره هم همینطوره؟

زیورآلات نقره آره نمیخرن اگر بخرن هم کسر میشه

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
اونم ادم ب هر کسی نمیشه اعتماد کنه

فقط اصناف

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
ساچمه نقره هم همینطوره؟زیورآلات نقره آره نمیخرن اگر بخرن هم کسر میشه

همینو دارممیگم دیگه زیور الات موقع خرید اجرت بسیار بالا موقع فروش فقط پول نقره خام و حساب میکنن باهات

ساچمه هم جای معتبر بگیر ب شرط اینکه بگو یک ساعت دیگه اوردم خودت ازم برداری

خدایا شکرت 

انس جهانی رفته بالا بخاطر شرایط بد بین کشور ها میدونستی 1 دی ماه نقره گرمی 245 هزار بود الان 860 خری ...

آره اون موقع دوستم میخواست بخره

گفتم نخر کسر میشه بد فروشه

الان فهمیدم فقط زیورآلاتش بد فروشه

عذاب وجدان دارم طفلی بهش ضرر زدم

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
خیلی ها که قبلا طلا خریده بودن و یهو پولدار شدن الان همون فرصت پیش اومده ولی با نقره

فروش نقره چطوره؟ خوبه؟

میگن درست نمیخرن ازت زیاد سود نمیکنی

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

آره اون موقع دوستم میخواست بخره گفتم نخر کسر میشه بد فروشهالان فهمیدم فقط زیورآلاتش بد فروشهعذاب وجد ...

اخه عزیزم خود شمش هم خیای باید حواست باشه بهت ناخالص نندازن

خدایا شکرت 

حواستون باشه این نقره های انگشتر عیارهاشون پائین هست و قیمت هاشون بخاطر نگین هاشون هست ،نقره ای ک می ...

ماهم ساچمه میخواستیم بخریم

ماهم ساچمه میخواستیم بخریم

اره خوبه جاهای معتبر ک زیر صنف اتحادیه ها هستن بگیرین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
کجا یعنی ؟

معتبر و پروانه صنف واتحادیه دارن