2777
2789
عنوان

خرید نقره

232 بازدید | 33 پست

بنظرتون الان وقت خوبی برای خرید نقره هست یانه

با یکی از دوستان رفتیم براش نقره بخریم

فروشنده گفت بهتره فعلا نخرین خیلی بالا رفته حبابه میاد پایین

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

هی من ۳۰۰ بود خریدم

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم جدیدا اکثر رفتن سمت نقره

درسته؟

خیلی میبینم نقره میخوان بخرن

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

حس میکنم جدیدا اکثر رفتن سمت نقرهدرسته؟خیلی میبینم نقره میخوان بخرن

طلا و نقره باهم میرن بالا و میان پایین

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
پایین نمیاد برو بخر اگر هم بیاد پایین کلا 50 تومن میاد و باز میکشه بالا ولی تا میتونید بخرید

اخیرا یهویی طلا و نقره رفت بالا

گفت کاذبه باز میاد پایین

حواستون باشه این نقره های انگشتر عیارهاشون پائین هست و قیمت هاشون بخاطر نگین هاشون هست ،نقره ای ک میگن پلانتیوم و پزشکی آب شده ک بصورت شمش و ساچمه هستن با ارزشن

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
حس میکنم جدیدا اکثر رفتن سمت نقرهدرسته؟خیلی میبینم نقره میخوان بخرن

میدونی الان با 80 میلیون باید بری 3 گرم طلا بخری ولی 100 گرم نقره با همون پول میدن

اون کجا که روی 3 گرم 1 تومن گرمی سود کنی اون کجا رو 100 گرم گرمی 500 تومن سود کنی

هی من ۳۰۰ بود خریدم

ساچمه خریدین؟ یا زیور آلات

نقره ارزش نداره زینتی بخای بخری ک فروسش پول اجرت بالا از جیب شما میره فقط وزن خود فلزشو برمیدارن ازت

شمش هم ک خریدش خیلی تخصصیه ک کلاه سرت نزارن فلزات دیگ قاطیش نباشه فروختنشم ک کار حضرت فیله اما طلا قانون ثابت داره حتی دست دوم شمش همه چیش مشخصه من میگم ۱۰۰ سوت طلا میارزه ب ۱۰۰ گرم نقره

خدایا شکرت 

ساچمه خریدین؟ یا زیور آلات

زیورآلات

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
میدونی الان با 80 میلیون باید بری 3 گرم طلا بخری ولی 100 گرم نقره با همون پول میدن اون کجا که روی 3 ...

ارره از این دید بهش نگاه نکرده بودم

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙