2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم تو عقد حامله شده

| مشاهده متن کامل بحث + 18616 بازدید | 308 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بحث سقط منتفیه،پدرشوهرم سکته می کنه،گفته دست بهش بزنن میرم شکایت می کنم،میرم پزشکی قانونی

چه پدر شوهر روشنفکری😂

جالبه هرجا این اتفاق میفتاد باید پدر دختر الان عصبی میبود و پدر بچه باید تلاش میکرد اوضاع رو درست کنه وزنش رو ببره سر خونه زندگی

الان پدر بچه فراریه و سقط میخواد پدر دختر دنبال درست کردن قضیه و عروسی گرفتنه

وای چه خانواده عجیبی هستید .شاید داماد قصد داره از دستتون فرار کنه ها

ازچی فرار کنه،از گلی که کاشته،میگه میخوام ۴سال نامزد بمونم،بخورم بخوام،مسئولیت قبول نمی کنه،بچشو بیاد گردن بگیره

چه پدر شوهر روشنفکری😂جالبه هرجا این اتفاق میفتاد باید پدر دختر الان عصبی میبود و پدر بچه باید تلاش ...

دقیقا،ازاین اعصابمون خورده،انگار بچرو مادرست کردیم

خانواده شوهرش چی اوناچی میگن؟

خودشونو زدن به قشو ضعف که ما شرایطشو نداریم،بدون عروسی برن خونشون،که پدرشوهرم گفت خودم عروسی می گیرم،ولی پسره میگه من فعلا میخوام کلا عقد بمونم،بچه نمی خوام

گلم خب بچه نمیخاد میخواد سقط کنه شما نمیزارید عجبا

اولا ما چه کاره هستیم،بعد گوه خورد بچه نمی خواست ریخت توش،سوما این کلا فکر کرده هنو مجرده و از ازدواج فقط س ک س میدونه چیه