2777
2789

یکشنبه دوشنبه بود رفتم خونه نامزدم توی بن بست همسایه شون یهویی اومد بیرون واقعیتش ترسیدم بخداچون هیچکس نبود...

که اصلا نگاهشم نکردم سرم پایین انداختم رفتم اونم رفت پشت سرش فقط نگاه کردم همینجور بدون قصد قرضی.

اومد در باز کردرفتیم خونه بعدیهویی دیدم بدرفتاری میکنه برگشت گفت چرا بهش نگاه کردی حتما یجور نگاهش کردی ک داشت پشت سرش نگاه میکردگفتم والابخدا نگاه نکردم چرااینقد شکاکی حرفم باور نداری من ترسیدم یهویی اومدتوبن بست مگ من ادمی هستم الکی باکسی لاس بزنم یاهرزه باشم یهویی انبرک ذغال پرت کرد سمتم منم شوک شدم اصلا همچین رفتارهای نداشت سریع لباسام پوشیدم برم خونه نزاشت برم هی میگفت هیچی نگو بیا بشین حرف بزنیم سعی در اروم شدنم داشت ک من دیگه آتیش بودم خلاصه خیلی عصبی خشن شدبودنمیدونم چیشدبود

کلا بعد اون یبار زنگ زد جوابش ندادم رفت ک رفت تاشبش اس داد عذرخاهی کرداینا ورفتتت

کلی زنگ زدم حرف زدم پیام دادم هیچی نگفت

چندروز صبرکردم دیدم خبریش نشد نگران شدم جوابم نمیده چیکارکنم خدایاچراهمچین میکنه بامن

عقد کردین؟

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

وا

ولش کن بره گم شه

اون داد زده حالا قهرم کرده

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه افتادی دنبالش؟

داره بازی میکنه باهات

اگه عقد نکردی که نکن

اگه عقدی که جدی فکر مشاوره و جدایی باش

این آدم بدبین است هرگز هم بهتر نمیشه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

اره

یادت بمونه با شوهر بد دل زندگی کردن فوق سخت میشه زجر آور

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

برک برن همشون گمشن ولش کن

خودتوبگیرتااون دنبالت بیاد

منم صبح برفی بود شوهرم و بچه هارفتن بیرون بعدا زنگش زدم گفتم ب منم میگفتی بیام گفت آماده شوبیام گفتم نمیخواد

ازوقتی اومد دیگه محلم نمیذاره الانم قلیون داره میکشه محل نذاشته ک ب منم بگه بیا

خسته ام

بجز داد بجز تهمت قضاوت الکی جلو دهنم گرفت بود داشتم خفه میشدم دیوانه شدبود

بنظرم یه تجدید نظر بکن

این الان اینه اخلاقش بعدا چی میشه

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
برک برن همشون گمشن ولش کن خودتوبگیرتااون دنبالت بیاد منم صبح برفی بود شوهرم و بچه هارفتن بیرون بعدا ...

خب میرفتی دیگه وقتی گفت میام دنبالت

متسفانه من دلم دردمیکند نمیتونم طاقت بیارم وگرنه مشخصه اون همش مقصره

چیکارگنم دیگه

ببین اگه تکرار داره خیلی دیگه هنو عقد هستی جدا شو نمون عمرت و آرامش هدر نده