2777
2789
عنوان

داداش نامزدم

214 بازدید | 19 پست

بهتر از نامزدمه

نامزد نه خودتون میدونین دیگه

حتی رل هم نیست فقط ابراز علاقه کرده بهم

ولی خیلی بیشعور تاپیک قبل گفتم دلیلشو

داداشش خیلی سکرت رابطه شو نگه داشته

روز دختر از ی دختر عکس تاز استوری گذاشت صورتش معلوم نبود

نوشته بود یکی هست چ خوبه ک هست

خدایااااااا

اونی ک بهم ابراز علاقه کرده لاشی اصلا چی بگم زبانم قاصره

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اح اح

چرا میگید نامزد آخه

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الله اکبر

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
کاشی و سرامیک ؟

اره

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

تو مگه نامزد نداری؟!به نظرم درست نیست به داداش نامزدت نظر داشته باشی و بابتش ناراحت بشی...به شوهرتم ...

چی میگی تو😂😂😂 نامزد کدومه

تو مگه نامزد نداری؟!به نظرم درست نیست به داداش نامزدت نظر داشته باشی و بابتش ناراحت بشی...به شوهرتم ...

شوهر کجا بود منظور رلشه تازه میگه رل هم نیس یه کوچولو چت رد و بدل شده انگار نینی سایت به بعضی چیزا گیر میده مجبور شده اونجوری بنویسه