2777
2789
عنوان

مهمون نواز نیستمممممممم

530 بازدید | 32 پست

ولی چقدر آدم بدی شدم حس میکنم واقعا اعصابم نمیکشه مهمون بیاد خونمون حوصله ندارم نمیخوام پسر خالمم بیاد از شانس گوه من کار پیدا کرده خعی میاد اینجا میمونه ای خدا از این ور گرونی از این ور اعصاب خوردی فقط

شمام اینجوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راهم دوره و می یان خونم چند روز می مونن و خونم کوچیکه اذیت می شم. اینجا هتل نیست که...اگه یه وعده دو وعده بود قابل تحمل بود..والا خواهرم هر وقت می یاد جا می گیره منم یه وعده دعوت می کنم..اما خمه مثل خواهرم رعایت نمی کنن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
من راهم دوره و می یان خونم چند روز می مونن و خونم کوچیکه اذیت می شم. اینجا هتل نیست که...اگه یه وعده ...

وای حرف دلمو زدی خونه کوچیکه دسشویی تو خونه کلا آدم راحت نیست

من از اول اینجوری بودم

به همسرمم گفته بودم اهل مهمونی رفتن و مهمون دعوت کردن نیستم و خوشم نمیاد . همسرمم مثل خودمه . راحتیم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

وای حرف دلمو زدی خونه کوچیکه دسشویی تو خونه کلا آدم راحت نیست

بعد خودشونم خودشونو دعوت می کنن انتظار دارن ادم خودشم همه کارا رو کنه...بچشونم نمی گیرن..و...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

از مهمون متنفرم.

البته یه سریا که صمیمی هستیم اوکیه ولی فک و فامیل کاش هیچ وقت نیان

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

من چی بگم مامانمه دست من نیست بگم میاد

مجرد بودم مهمون میومد در اتاقمو قفل میکردم همسرم میومد دنبالم . تا مهمونا برن برنمیگشتم 😅🤣

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩