2777
2789
عنوان

کسی که میگه بچه نیارید

120 بازدید | 14 پست

اقا چرا تاپیکا سریع می ترکه چیز بدی نگفته بودیم که...😐

تاپیک زدم گفتم چرا مردم یه چیز میگن عمل یه چیز دیگس حالا چرا این گفتم من شوهرم یه دختر دایی داره یک سال از من کوچک تره بعد ما چند ماه پیش جمع بودیم دور هم حرف بچه و این چیزا شد اون موقع هم جنگ شده بود و برقام میرفت همه تو جمع گفتن بچه اوردن غلطه و فلان و فلان این دختر دایی شوهرمم چون همسن منه و با هم ازدواج کردیم زیاد حرف میزنیم به من گفت وااای کی بچه میاره ولمون کنید بابا چند ماه بعدشم باز حرف شد من گفتم دکتر میرم برای تنبلیم گفت وااای بچه مچه نیاری یه وقتا تو این اوضاع اصلا بچه عاقلانه نیست حالا فهمیدم خانوم دوماهه حاملس و از دهنش دررفت که واکسن سرخچه زده چند ماه پیش معلومه اقدام بوده😐😐 خب چرا اونجوری میگی و مخفی میکنی مگه من قراره جلو اقدامت بگیرم😐

بچه کلا هر زمان دو شرط شرایط مالی و پدرو مادر عاقل متعهد بهم

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا جدیدا همه نظر میدن 😐

اینارو باید جواب دندون شکن داد که بفهمن تو هر چیزی نباید دخالت کرد و نظر داد

بقول شما خودشونم که برعکسش رو عمل میکنن

تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️ 🇮🇷Taekwondo🥋. یا قمر بنی هاشم🌕

راجب این مسائل با کسی صحبت نکنید هر چی گفتن سکوت کنید

نه من اصلا نه نظر میدم نه چیزی میگم چون به نظرم بچه داشتن یا نداشتن خیلی شخصیه ولی اون خودش میگه خودشم یه جور دیگه عمل میکنه

درسته ولی میگم چرا مردم سریع میگن بچه نیازی خودشون اقدام میکنن😐

شاید ناخواسته پیش اومده روش نشده بگه

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
من تو کرونا حامله شدن همه میگفتن ولی الان موقعش نبود میگفتم با خنده والای ببخشید برای تصمیم خصوصیمون ...

دقیقا الانم همینهههه اخه این مسائل چیزی نیست که کسی بخاد نظر بده واقعا حالیشون نیست

همیشه همینههمونا که میگن نیار خودشون در اولین فرصت میارناونطور میگن که تو جلو نزنی ازشون و اینم از ح ...

چی بگم والا من خیلی ام خوشحال شدم از بارداریش ولی همین حرفا باعث شده خودم اقدام نکنم

چی بگم والا من خیلی ام خوشحال شدم از بارداریش ولی همین حرفا باعث شده خودم اقدام نکنم

هیچ وقت تصمیمات زندگیتو به حرفای بقیه گره نزن

منم خواهرم همش بهم میگه نیار درحالیکه خودش اقدامه و تمام زورشو میزنه سریع باردار بشه ولی چون نشده هی میخاد منو منصرف کنه تا خودش زودتر بیاره

یه خواهر دیگمم چون خودش طلاق گرفته تمام زورشو زد منم جدا بشم ولی شکر خدا من عقلمو دست هیچکدوم ندادم و با عقل خودم پیش میرم و هم زندگیمو نگه میدارم هم بچمو اقدام میکنم و میارم