australians مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1340 عنوان بچها حتما باید موقع ورزش عرق کنیم 93 بازدید | 17 پست اخه من اصلا از این خانوما نیستم عرق کنم دیدین بعضی ها ی بیرون میرن عادی میان لباسشون خیس خیس ولی من با پیاده روی بیرون اصلا عرق نمیکنم احساس میکنم اینجوری لاغر نمیشم شماها ک پیاده روی میکنید چقدر راه میرید ؟ یا عرقم میکنید ؟ براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼 امروز | 15:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشبخت_آینده_هستم عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 6610 جدا از لاغری.. عرق نکردن بده..میگن سموم دفع نمیشه
رز_سپید عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 4623 مربیم میگفت عرق ریختن ربطی به چربی سوزی نداره. کلا با رژیم چربی سوزی میکنیم و با ورزش عضلات رو تقویت. الهی نگاهی
خانومی_جانم عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 3258 منم اینطوریم حتی با ورزش شدیدم عرق نمیکنم یعنی جوری نیست که قطره قطره عرق بریزه
australians مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1340 مشما ببند به شکمت اونجوری ک میگن اب بدنه من دلم میخاد طبیعی عرق کنم براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼
australians مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1340 مربیم میگفت عرق ریختن ربطی به چربی سوزی نداره. کلا با رژیم چربی سوزی میکنیم و با ورزش عضلات رو تقویت ... پس اگ عرق نکنم چجوری لاغر میشم براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼
رز_سپید عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 4623 پس اگ عرق نکنم چجوری لاغر میشم توضیح دادم حتما باید رژیم هم بگیری. در واقع درست غذا بخوری. الهی نگاهی
australians مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1340 تند تند راه بری بدویی یا با وزنه ورزش کنی عرق میکنی تند تند میدوام در حد اینکه ی ذره گرمم میشه اونم خودمو میکشم هیچی هیچی براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼
australians مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1340 منم اینطوریم حتی با ورزش شدیدم عرق نمیکنم یعنی جوری نیست که قطره قطره عرق بریزه اره دقیقا مثل من بعد خیلی ها ی راه رفتن عادی کلی خیس عرق میشن نمیدونم ایراد از منه یا اونا البته دوستم میگفت اینجوری عرق میکنم زودتر لاغر میشم براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼
australians مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1340 توضیح دادم حتما باید رژیم هم بگیری. در واقع درست غذا بخوری. رژیم دارم براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼
خانومی_جانم عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 3258 اره دقیقا مثل من بعد خیلی ها ی راه رفتن عادی کلی خیس عرق میشن نمیدونم ایراد از منه یا اونا البته دوس ... عرق کردن ربطی به لاغری نداره عرق فقط آب و نمکه که طبیعتا اونی که عرق میکنه با آب خوردن آب بدنش برمیگرده مهم کالری سوزیه
australians مدیر استارتر عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 1340 عرق کردن ربطی به لاغری نداره عرق فقط آب و نمکه که طبیعتا اونی که عرق میکنه با آب خوردن آب بدنش برمیگ ... یعنی چربی های بدن فقط از طریق ادرار خارج میشه ؟ براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼