2777
2789
عنوان

با کسی که قبلا تو رابطه بوده ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2312 بازدید | 206 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوره زمونه عوض شده رسیدیم ب حرف امام علی. روزی میرسه که مردم ب گناهشون افتخار میکنن

بله تو نهجالبلاغه به خطبه هست که میگه

به گناه خود افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند.

البته اسی در مورد خواستگارت که میگی رابطه جنسی نداشته خوب تحقیق کن چه اشکالی داره گاهی آدم برای آشنایی بهتر یه مدت وارد رابطه سالم میشن

خوب خوب تحقیق کن

ان شالله که خوشبخت بشی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
چقد موافقم با قسمت دوم کامنتت بیشتر چند نفر دیدم که چقدر دختر بازی کردن و بعد دنبال دختری بودن که کل ...

خواستگارای خود من بیشتر از همین پسرایی هستن که آزاد آزادن...اون وقت من بچه مثبت و محجبه بعد تازه مادر گرامیش میگه چرا تو مثل مادرت بور و چشم رنگی نیستی یعنی همه چیز رو باهم میخوان خیلی پر رو ان ...میخوای یه حوری از بهشت برات بفرستیم ؟

من شرعا به طرف محرم بودم و الان قضاوت کردی و یجورایی تهمت هم زدی بنده ی معصوم خدا 😂😂در کل تو چیزی ...

دخالت نمیکنیم درصورتی ک جار نزنی

مقصر خودتی که رازت رو تو سایت پخش میکنی و توقع داری بقیه انتقادت نکنن

واسه خودت نگهدار و انقدر رواجش نده

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

من نمیگم معصومم یا خوبم شاید من بدترین آدم دنیام ولی اینکه اینقدر راحت میگیش و تو همسرت درموردش حرف ...

برای خودم که مشکلی نداشته شرعا محرم بودم به طرف

همسرمم به خودش مربوط بوده داشته باشه یا نداشته باشه و بهم احترام گذاشته و گفته

عجیبم باشه بازم تا وقتی ازتون نظر نپرسیده باشه طرف حق ندارید مزخرف بگید

حالا شما رو خودم مستقیما ریپ نزدید و چیزی بگید ولی خب در کل

[کاربری موقتا از ۱۱/۶ دست خاله و خواهرزاده 😂🍻] بعد ویران شدنم ساخت مرا اما رفت ؛ فرض کن بار دگر زلزله در بم بزند ..:)"

بابا اصلا عاشق هم بشید آدم یادش میره یه روز شک می کنی که اصلا اون حس رو داشتی یا نه

آره بابا

والا من خودم عاشق همسرم بودم دیگه

به خدا اگه نمیشد میرفتم سراغ موردای بعدی😂

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍

حالا درست نیست به خاطر سبک زندگی یه فردی بهش القابی نسبت بدیم ولی نرماله واقعااطراف من ۹۰٪ افراد تو ...

ولی اطراف من ۹۰ درصد پسرای پاکی هستن و اتفاقا هر موقع هم ازدواج کردن خیلی خوشبخت دارن زندگیشون میکنند و خیلی احترام همدیگه رو دارن

کلا آرامش خاصی توی زندگیشون دارن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
دخالت نمیکنیم درصورتی ک جار نزنیمقصر خودتی که رازت رو تو سایت پخش میکنی و توقع داری بقیه انتقادت نکن ...

من با اسی بودم سیسی و جواب اونو داده بودم شماها چرا مثل قاشق نشسته اومدید وسط ؟ 🥹🤣

به شما ربطی نداره

[کاربری موقتا از ۱۱/۶ دست خاله و خواهرزاده 😂🍻] بعد ویران شدنم ساخت مرا اما رفت ؛ فرض کن بار دگر زلزله در بم بزند ..:)"