2777
2789
عنوان

تجربتون از تزریق چربی چیه

60 بازدید | 7 پست

من یکماه پیش رفتم برای تزریق چربی صورت بیشترش رفت جذب شد اگه برا ترمیم ماه دیگه برم بنظرتون نتیجه میگیرم یا باز بی نتیجس؟!! و اینکه برا ترمیم باز هزینش کامله یا نصف یا نمیخواد؟!!

اگه تجربه دارید راهنمایی کنید لطفاً 🙏🏻

مامان من کرد دوبارم شارژ کرد بی اثر بود اخر رفت فیلر زد دوساله جذب نشده

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا ترمیم باز هزینه داد؟!!

سه سال پیش بار اول ک تزریق کرد ۴و نیم داد برا شارژ ۵۰۰ هزار

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

سه سال پیش بار اول ک تزریق کرد ۴و نیم داد برا شارژ ۵۰۰ هزار

آهاپس خوبه هیچ تغییر نکرد حتی یه ذره ؟!!چون چربی میگن موندگاتره ولی میگن اگه تاسه بار برا شارژ بری جواب میگیری ناامید شدم که😕 من یکبار رفتم۸تومن میترسم باز هزینه کنمو هیچ😕

آهاپس خوبه هیچ تغییر نکرد حتی یه ذره ؟!!چون چربی میگن موندگاتره ولی میگن اگه تاسه بار برا شارژ بری ج ...

بعد از تزریق چربی که واقعا یه ادم دیگ شد ولی شارژش بعد یک ماه سریع جذب میشد انگار نه انگار بنظرم فیلر بزنی بهتره

بعد از تزریق چربی که واقعا یه ادم دیگ شد ولی شارژش بعد یک ماه سریع جذب میشد انگار نه انگار بنظرم فیل ...

من بهم گفت بعداز سه ماه بیا برا شارژ مامانت بعداز چند ماه رفت من همیشه دنباله چیزای ماندگارم بخاطر همین چربیو انتخاب کردم و البته هزینشم کمتره🙆🏻♀️

من بهم گفت بعداز سه ماه بیا برا شارژ مامانت بعداز چند ماه رفت من همیشه دنباله چیزای ماندگارم بخاطر ه ...

یادم نیست راستش بعد از چند ماه اره از لحاظ هزینه چربی بهتره . من خودم هر سال پک ده سی سی فیلر میگیرم خواهرم برام میزنه راحتم