2777
2789
عنوان

همه بیاین دو سوال دارم اول اینکه

104 بازدید | 4 پست

قیمت طلای خام چنده امروز؟؟؟

دوم

بنظرتون بهترین زمان برای فروش طلا و خرید خونه کی هست ؟؟

با بدبختی و نخوردن و نپوشیدن مقداری طلا جمع کردیم الان ی خونه کوچک میشه طمع کردم صبر کنم طلا گرونتر بشه خونه بهتری بشه

میترسمم یهو بریزه یا خونه م گرون شه

چکارا کنم بنظرتون

بزارم بعد عید و تعطیلات چطوره!؟

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیل ریزش طلا توافق مذاکراته که به نظرت ایران میاد اسراییل رو به رسمیت میشناسه یا اورانیومشو دودستی ...

متوجه نشدم

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

ارزون نمیشه نترس

خونه چی گرون نمیشه