2777
2789

من و پارتنرم حدود یک ساعت خوردی شهرامون فاصله داره

ولی تو یه استانیم

دوهفته ای هفته ای یبار همو میبینیم اونم چون سرکاره کل هفته باید شرایط داشته باشه همو ببینیم یا مثلا شهر پدریمون میبینیم همو

امروز با دوستم رفتم بیرون گفت اینجور رابطه ای خوب نیست تو اینجا تنها اون اونجا تنها یا با دوستاش هر موقع هم نیازش داری نیست

ولی واقعا اینجور نیست منم خانواده سخت گیری دارم فعلا همینه شرایطمون تا نامزد کنیم

اصلا ته دلمو خالی کرد

چند نفر دیگم اینارو بهم میگن

سرد شدم به رابطم😞

اقایون درخواست ندید به نینیار اطلاع میدم❌

اونقدری باید دوستش داشته باشیو احساست جدی باشه که حرف بقیه روی رابطت تاثیری نذارهاگر تاثیر گذاشتو سر ...

اخه یکی دو نفر نیستن که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مردم ۹۹ درصدشون رنگ لاکشون و قسط وامشون مهم تر از رابطه تو و پارتنرته. هیچ اهمیتی برای کسی نداری پس به حرف این آدما نباشی برات بهتره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
این مردم ۹۹ درصدشون رنگ لاکشون و قسط وامشون مهم تر از رابطه تو و پارتنرته. هیچ اهمیتی برای کسی نداری ...

ممنونم عزیزم🫠

من فکر میکردم فقط مادر آدم میتونه اینقدر رو ادم تاثیر داشته باشه

میدونی ناراحت نشی اما تقصیر خودته

تو باید یطوری رفتار کنی که کسی حق اظهار نظر راجب خودت رابطت خانوادت و... ندن مگر وقتی نظر کسیو بخوای

من فکر میکردم فقط مادر آدم میتونه اینقدر رو ادم تاثیر داشته باشهمیدونی ناراحت نشی اما تقصیر خودتهتو ...

از بس که سادم و همچیمو به همه میگم

اونقدری باید دوستش داشته باشیو احساست جدی باشه که حرف بقیه روی رابطت تاثیری نذارهاگر تاثیر گذاشتو سر ...

نمیشه اینطور گفت بالاخره اطرافیان نظر خودشونو میدن اونو اونجور که تو میبینی نمیبینن

هر طوری هم باشی ینفر که نظر میده پیش خودت میگی یعنی واقعا اینطوره؟حتی شده یه اپسیلون رو ادم تاثیر میذاره

همه چیزو نگو جزییات رابطه تو فقط به خودتو پارنترت مربوطه

اطرافیانت خیلی بخوای بهشون بگی فقط در حد اینکه بدونن تو رابطه ایی همینو بس

۸۰درصد رابطه هایی که خراب میشه علتش دخالت اطرافیان هست مخصوصا رفیق

از بس که سادم و همچیمو به همه میگم

اول اینکه عزیزم ادم خوشیشو جاار نمیزنه

دوم اینکه اسکال نداره بگو به همه نگو کنترل شده بگو

پس یه طور رفتار کن که طرف جرات نکنه نظر بده

تو دلت هم شده بگو کی نظر تورو خواست خودت چی داری یعنی مشکل نداری؟قطعااا داره

نمیشه اینطور گفت بالاخره اطرافیان نظر خودشونو میدن اونو اونجور که تو میبینی نمیبیننهر طوری هم باشی ی ...

درسته ولی ادم باید به این درک برسه که خیلی چیزارو بقیه ندیدن

هرکس یه نظری داره

زمانیکه شما با نظرو تایپ خودت وارد رابطه شدی اهمیت دادن به نظر بقیه بی مورده

همه که این مدلی نیستن بعضیا به این درک نرسیدن بعضیا سادن بعضیا حساسن

صدرصد

ولی بلخره باید به اگاهی برسن شاید براشون گرون تموم شه شاید بخاطر همین نااگاه بودن بهترین موقعیتو از دست بدن ولی خوب ارزششو داره