2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم ریفلاکس داه پروتین گاوی نمیخورم

در هر صورت ب دکترش حتنا بگو

خدای نکرده حسلاسیت ب پروتین گاوی باشه حتی روغن زیتونم نباید استفاده کنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مای بیبی میبندم چ پوشکی خوبه؟

مای بیبی خوبه گشادم هست میخای مولفیکس هم تست کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

در هر صورت ب دکترش حتنا بگو خدای نکرده حسلاسیت ب پروتین گاوی باشه حتی روغن زیتونم نباید استفاده کنی

روغن زیتون چرا 

رژیم‌خیلی سختی دارم 

پروتیین گاوی

حبوبات

کلا لبنات

تخم‌مرغ

حتی میوه هم‌نمیخورم

برنجو قارچ میخورم با بلدرچین و مرغ وسلام

پسر منم اینطور شد ی مدت بهش زینک اکساید فیروز زدم ی مدت خوب شد شاید دیر به دیر عوضش می‌کنی عرق میکنه

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
پسر منم اینطور شد ی مدت بهش زینک اکساید فیروز زدم ی مدت خوب شد شاید دیر به دیر عوضش می‌کنی عرق میکنه

نه اتفاقا خیلی زود عوضش میکنم نمیدونم چرا اینجوری میشه

نه اتفاقا خیلی زود عوضش میکنم نمیدونم چرا اینجوری میشه

خب شاید حساسیت داره هربار بشورش خشکش کن کرمم بزن

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!