2777
2789
عنوان

الهی عمه هام تیکه تیکه بشن

127 بازدید | 16 پست

باباشونو فقط برا پولش میخوان میشینن رستوران به حساب باباشون غذا ۱۵ تومنی میخورن ارثیه مارم میخورن الهی فقط هرچی خوردن پول دعوا و درمون بدن

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد پررویی پول باباشونه به تو چه

خودشون تشکیل خانواده دادن میان محبت میکنه به باباهه که پولشو بگیرن وقتی مریض میشه هیچکدوم کمکشم نمیکنن

ارثیه که حق ما بودم که خوردن

پول باباشونه شما میتونید در مورد پول بابای خودت صحبت کنی اگه پدرتم ارث داره باید بگیره

نمیزارن بگیره که انقدر که وحشین و حرص میزنن باباشون سرمایشو به باد داد حالش بد بود تا مرض سکته رفت یک نفر جز بابای من نرفت کمکش کنه از خونشون انداختنش بیرون

خودشون تشکیل خانواده دادن میان محبت میکنه به باباهه که پولشو بگیرن وقتی مریض میشه هیچکدوم کمکشم نمیک ...

بازم به شما مربوط نیست

خیلی زور داره آدم از پول بابای خودش خرج کنه بعد یکی دیگه بیاد مدعی بشه

اگرم کسی حق داشته پدرته

بازم به شما مربوط نیستخیلی زور داره آدم از پول بابای خودش خرج کنه بعد یکی دیگه بیاد مدعی بشه اگرم کس ...

شما چرا ناراحتی ؟ خیلیم مربوطه اگه باباشه موقع مریضیشم باباشه فقط بخور بخور بلدن

نمیزارن بگیره که انقدر که وحشین و حرص میزنن باباشون سرمایشو به باد داد حالش بد بود تا مرض سکته رفت ی ...

اگه بابا بزرگت فوت شده می تونه بگیره.اگه فوت نشده نمیتونه بگیره ارثو