2777
2789
عنوان

دوقلو36هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازهمگی ممنونم که جوابم دادید

عزیزم سونوی آنومالی رو چند هفتگی رفتی گلم

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
یکیشون 1800اون یکی تقریبا دوکیلو الان تو سی وپنج هفتم تغریبادوازده سیزده روز وقت دارم دوتاهم بتازدم

غذاهای مقوی بخور وزنشون بالا تر بره تو این چند روز باقی مونده

اما یه چیزی بهت بگم من خودم دوقلو نداشتمااا اما سر دخترم همه چیز میخوردم

هر روز و هر روز که وزن بگیره

لیدی میل آجیل دیزی حلیم سونو هم رفتم سی و پنج هفته و چهار روز گفت وزنش دو وهشتصد هست دخترم سی و هشت هفته و پنج روز به حساب خودم اما سی و نه هفته و شش روز به حساب بیمارستان به دنیا اومد

قرار بود طبق ان تی سیزدهم به دنیا بیاد اما سوم به دنیا اومد و وزنش دو و هشتصد پنجاه بود زیاد به سونو ها هم اعتمادی نیست درصدی از خطلا دارن چه کمتر چه بیشتر

بعد به نظر من ارثیه وزن بچه

من الان دخترم چهار ماهشه و به شدت ریزه شیر خوب میخوره و مشکلی هم نداره وزنش هم بد نیست روی نموداره اما خیلی ریزه هر کی میبینه میگه چرا نمیبری دکتر ولی بازم به نظرم ارثیه من فک میکنم به باباش رفته چون اونم مادرشوهرش میگه همین انقدی بود پسرم وقتی این سن بود و اونجوری که من فهمیدم ریز بوده شوهرم البته الان هم هیکل ریزی داره و درشت نیست من فک میکنم ارثیه و به باباش رفته هبچیش شبیه مننیستاین دختر نه چشم و ابرو نه موها نه جنس پوست حتی نشانه های ارثی مثل خال رو از باباش به ارث برده

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
غذاهای مقوی بخور وزنشون بالا تر بره تو این چند روز باقی مونده اما یه چیزی بهت بگم من خودم دوقلو نداش ...

زنده باشن عزیزم لیدی میل دارم ولی چون انزیمای کبدم بهم ریخته بخورم شدیدن خارش میگیرم تغذیمم خیلی عالیه ولی به نظرمنم بیشترژنتیکه چون من خودمم خیلی لاغر وظریفم حرفتون قبول دارم

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنده باشن عزیزم لیدی میل دارم ولی چون انزیمای کبدم بهم ریخته بخورم شدیدن خارش میگیرم تغذیمم خیلی عال ...

بله درسته ولی نمیدونم در مورد دوقلو هم همینطوره یا نه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من تك قولiugr داشتم٢٩ هفته گفتن ختم بارداري ولي با خواست خدا و دكتر خوب و تلاش خودم ٤٠ هفته كامل ٣/٦ ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم ببخشیددکترتون کی بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله درسته ولی نمیدونم در مورد دوقلو هم همینطوره یا نه

همینطوره چون اطرافیانمم دوقلوهاشون همینطوربوده اصولادوقلوهاکم وزن ترازتک قلوهاهستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی حدودهفته سی وسه سونودادید؟

دقیق یادم نیس بخدا

یکی و پیدا کنید که جایِ ابراز علاقه‌های زیاد،جایِ عاشقتم گفتنای بی وقفه، فقط بلدتون باشه،بدونه الان که داری با بغض حرف میزنی از چیزی دلخوری،بدونه وقتی تند تند حرف میزنی عصبی و ناراحتی،بدونه وقتی زیاد سکوت میکنی دلت گرفته،بدونه وقتی داری پشت سرهم بهش زنگ میزنی از رویِ نگرانیه نه گیر دادن،و خیلی چیزای دیگه...اینکه بلدت باشه مهمه،اینکه بدونه الان چه حرفی و چه کاری خوشحالت میکنه مهمه،اینکه بیشتر از خودت بلدت باشه مهم‌تره،وگرنه همه بلدن بگن"دوست دارم، عاشقتم، تو مال منی ..."!💖

همینطوره چون اطرافیانمم دوقلوهاشون همینطوربوده اصولادوقلوهاکم وزن ترازتک قلوهاهستن

قاعدتاً همینطوره چون دوتا با هم هستن و بحث فضا و این چیزا هم هست