2777
2789
عنوان

از وقتی این تصمیمو گرفتم افسردگیم از بین رفته انگار سبک شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 26 پست

بنظرم اینم راه خوبیه دو سال دیگه تصمیم بگیری که ایا میخوای دوباره زندگیتو دو سال دیگه تمدید کنی یا نه

حس میکنی باری از دوشت برداشته شده

و تو این مهلت دو ساله ببشتر زندگی میکنی

بقول خودت، انگار ک افسردگی رفع شده باشه

طوری زندگی کن توانایی تغییر زندگی دیگرانو داشته باشی🌿🪄

امیدوارم بتونید با خودتون کنار بیایید ولی همینقدر که این تفکر باعث شده پی ببرید دنیا چقدر بی ارزشه ،میتونه یک گام مثبت به جلو باشه. فعلا با این تفکر خودتون رو از مشکلی تخلیه کنید بعدش به موقعش انشااله منصرف میشید. مهم اینه ارامشتون به هر شکلی برگرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به جای خودکشی نمیتونی از اون چیزی ک اذیتت میکنه فرار کنی؟یا تو ذهنت بگو به جهنم میمونم زندگی میکن ...

نه نشد یکی دو تا هم نیست

به قول معروف خانه از پای بست ویران است خواجه در بند نقش ایوان است

اصل و اساس زندگی من دیگه درست نمیشه حالا من با مشقت بخوام جزئیات رو هم درست کنم نمیشه و بیهودس

کسی که میخواد خودکشی اینجوری نمیگه میره تو اتاق درو میبنده قرص میخوره اینا بیشتر نشونه جلب توجهه

به هر حال از پروفسور سمیعی بگیریم تا خر مش حسن هر کدوم یه طرز فکر و تشخیصی دارند که بیشتر شامل حال خودشونه فکت نیست

این حست کاذبه، افسردگی به درمان نیاز داره باید به متخصص مراجعه کنی

شما از کجا میدونی من مراجعه نکردم همه راها رو رفتم که ای کاش اصلا نمیرفتم

چون به نظرم روان درمانی برای کسیه که محرک مخرب خیالی داره نه اونی که واقعا یه مشکل مزمن داره به جای از بین بردن اون واکنش طبیعی و روانشو از بین ببریم

به این فکر نمیکنی شاید مشکل کسه دیگرو گفتم برای شخص دیگه دعا میکنم !؟ اینهمه گارد داری نسبت به مرگ پ ...

من گارد ندارم

ولی اون احمقی که از آرزوی مرگ برای مثلا حرص دادن من استفاده میکنه از نیتش مشخصه مرگ رو بد میدونه وگرنه ادبیاتش بد نبود پس حداقل گفتن اون جمله برای من معنی نداشته باشه برای تو خوب معنی داره

فرضا بچه خودتم نبوده بالاخره یکی دور و اطرافت هست دیگه

هر وقت عزیزت مرد با اون همراه میشم

درست شد؟

شما از کجا میدونی من مراجعه نکردم همه راها رو رفتم که ای کاش اصلا نمیرفتمچون به نظرم روان درمانی برا ...

الان شما ناامید شدید از این که خوب بشه حالتون؟ یعنی پیش روانپزشکای خوب رفتید؟ فرد بهتری نبوده که بخواید مراجعه کنید؟

درسته بعضی مشکلاتو نمی شه از بین برد ولی داروها کمک می کنن که حداقل تحمل و سازگاری و آرامش در مقابل مشکلات بیشتر بشه, هر چی باشه خودکشی یه راه فراره نه راه علاج و آرامش

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
الان شما ناامید شدید از این که خوب بشه حالتون؟ یعنی پیش روانپزشکای خوب رفتید؟ فرد بهتری نبوده که بخو ...

بله دارو هم بوده

فرار هم واکنش بدی نیست

وقتی شکارچی بیفته دنبال شکار راهی جز فرار نیست چون از نظر توان مقابله هیچوقت این دو در سطح هم نیستند حداقل تا جایی که میتونه فرار کنه احتمال نجاتش بیشتره

زندگی هم همینه منو له میکنه رد میشه خیلی از مشکلات از اراده انسان خارجن مثلا فرار نکنم چیکار کنم بمونم تیکه تیکه بشم چه میدونید رنج روان چیه هر ثانیش یه قرن میگذره به آدم

من گارد ندارمولی اون احمقی که از آرزوی مرگ برای مثلا حرص دادن من استفاده میکنه از نیتش مشخصه مرگ رو ...

کسایی که به خودکشی فکر میکنن باید باهمین لحن باهاشون صحبت کرد ، چون نازشونو بکشی تمایلشون بیشتر میشه به خودکشی . نمیدونم چندسالته اگه سن بلوغی که هورمونا خیلی تاثیر داره روی افکارت ، اگه نه ، دنیا ارزش نداره بخوای مستقیم به مرگ فکر کنی . بلاخره همچی درست میشه درستم نشه بی اهمیت میشه .

بله دارو هم بودهفرار هم واکنش بدی نیست وقتی شکارچی بیفته دنبال شکار راهی جز فرار نیست چون از نظر توا ...

می دونم عزیزم که خیلی سخته ولی می گم ناامید نباش توکل به خدا کن ان شاالله جواب میگیری از درمان و حالت بهتر می شه و رنج روحت کمتر

من دوست نزدیکم خیلی حالش بد بود افکار خودکشی داشت قبلا هم جسته گریخته پیش روانپزشکایی رفته بود ولی خیلی خوب جواب نگرفته بود و زود هم درمانو قطع کرده بود اما بار آخر پیش یه روانپزشک خوب رفتیم و قول داد درمانشو قطع نکنه الان حالش خیلی خیلی بهتر شده و قابل مقایسه با قبلش نیست الان می تونه از چیزای کوچیک زندگی هم لذت ببره البته هنوزم درمانش ادامه داره و صد درصد خوب نشده ولی حالش خیلی فرق کرده

ان شاالله برای شما هم بهترینا پیش بیاد هم مشکلاتتون کمتر بشه هم حالتون بهتر

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست