2777
2789

غرق شدم

اینجا ستاره ها همه خاموشند اینجا فرشته ها همه گریبانند اینجا شکوفه های گل مریم بی قدرتر زد خار بیابانند اینجا نشسته بر سر هر راهی دیو دروغ و ننگ و ریاکاری در آسمان تیره نمی بینم نوری ز صبح روشن بیداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان۲۹سالمه ولی چه بحرانی عزیزم؟۳۰سالگی هم مثل بقیه ی سال های زندگی با این تفاوت که نسبت به سال قبل عاقل تر و بالغ تر میشی

این روزا کل زندگیم ختم شده در یک بیت شعر: در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🕊 خطاب به عزیزجانی که این امضا رو میخونی :امیدوارم اون اتفاقی که مدت هاست منتظری رخ بده و اشک شوق مهمان چشم های زیبات بشه✨️

من الان۲۹سالمه ولی چه بحرانی عزیزم؟۳۰سالگی هم مثل بقیه ی سال های زندگی با این تفاوت که نسبت به سال ق ...

یه حس عجیبی و مزخرفیه من همش حس میکنم پیر شدم دیگه شور و شوق جوونیم رو ندارم اصلا یه حس خیلی بد

من الان۲۹سالمه ولی چه بحرانی عزیزم؟۳۰سالگی هم مثل بقیه ی سال های زندگی با این تفاوت که نسبت به سال ق ...

عزیزم این یک مسئله ثابت شده هستش ،

اگر شما دچار نشدید دلیل بر این نیست که وجود نداره.

بحران ۳۰ سالگی دقیقا توی ۳۰ بوجود نمیاد از اواسط دهه ۲۰ شروع میشه و تا اواسط دهه ۳۰ ادامه داره،البته ممکنه برای عده ای طولانی تر بشه و توش گیر کنن ، علتش هم یک نوع بحران وجودی و شامل اضطراب و اندوه در مورد جهت و کیفیت زندگی افراد هستش.

این دوره دوره ای از ناامنی،شک و ناامیدی در مورد شغل،روابط ،وضعیت مالی و زندگی است.هر تغییر کوچکی میتونه این حال رو شدید تر بکنه

عزیزم این یک مسئله ثابت شده هستش ،اگر شما دچار نشدید دلیل بر این نیست که وجود نداره.بحران ۳۰ سالگی د ...

شاید منم دچارش شدم و خودم خبر ندارم،شاید در آینده ای نزدیک دچارش بشم ولی به نظرم نمیشه اسمش رو بذاریم بحران۳۰سالگی چون همونطور که خودتون گفتید ممکنه از اواسط بیست شروع بشه و تا اواسط سی ادامه داشته باشه،شاید به دلیل فشارهایی باشه که افراد در این دوران متحمل میشن و شاید هم به دلیل تغییرات اخلاقی و هورمونی

این روزا کل زندگیم ختم شده در یک بیت شعر: در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🕊 خطاب به عزیزجانی که این امضا رو میخونی :امیدوارم اون اتفاقی که مدت هاست منتظری رخ بده و اشک شوق مهمان چشم های زیبات بشه✨️

یه حس عجیبی و مزخرفیه من همش حس میکنم پیر شدم دیگه شور و شوق جوونیم رو ندارم اصلا یه حس خیلی بد

کلا از بیست سالگی به بعد افراد دچار همچین حالاتی میشن مخصوصا خانم ها

شاید منم دچارش شدم و خودم خبر ندارم،شاید در آینده ای نزدیک دچارش بشم ولی به نظرم نمیشه اسمش رو بذاری ...

درسته اسمش بحران ۳۰ سالگی هست اما دقیقا مربوط به ۳۰ سالگی نمیشه(در واقع یه بازه حدودا ۱۰ ساله است)البته برای همه ثابت نیست این عدد.ارتباطی به مسائل هورمونی نداره

اونطور که من تحقیق کردم و توی کتابا و مقالات مختلف خوندم زمانی تشدید میشه که افراد از هر چیزی توی زندگی رضایت کافی ندارند:

مثل روابط،شغل،شرایط مالی،جایگاه اجتماعی،تحصیلات و اینکه فکر میکنن دیگه زمان کافی برای رسیدن به آرمان ها و آرزوهایی که داشتند رو ندارند

پس اغلب ترجیح میدن در این باتلاق فرو برند و غرق بشن،،،

شاید منم دچارش شدم و خودم خبر ندارم،شاید در آینده ای نزدیک دچارش بشم ولی به نظرم نمیشه اسمش رو بذاری ...

متن روی پروفایلت خیلی خیلی برام جالب بود

با دیدنش بازم تو فکر رفتم....

غرق در افکارم