2777
2789

من صبح پاشدم حس کردم یذره حالم خوب نیس فکردم بخاطر ضعفه رفتم یه تیکه شیرینی گذاشتم دهنم حالم بدتر شد داشتم میرفتم سرکار رفتم با بدبختی بیرون سر کوچه بودم افتضاح حالت تهوع و معده درد گرفتم به زور خودمو باز رسوندم خونه

همینکه اومدم خونه دقیقا دو ساعتو نیم دو دسشویی حالم داشت بهم میخورد ینی نمیتونستم بیام بیرون جدای از اون ینگار ینفر داشت از داخل معدمو چنگ میزد نه میتونستم صاف بشینم نه دراز بکشم معدم افتضاح درد میکرد فقط داشتم جیغ میزدم حتی نمیتونستم گوشیو بردارم اسنپ بگیرم برم دکتر

خونه ام حس میکردم بوی غذا میداد انقد حالم بد بود تنهام بودم فقط داد میزدم

دیگه زنگ زدم با بدبختی ب دوستم گفت نبات داغ بخور با اسپند

با هزار تا نذرو نیاز تونستم فقط برم زیر کتریو روشن کنم حتی ابشم عوض نکردم دیگ خوردم یکم الان بهترم تونستم بیام تاپیک بزنم

از طرفی بعدظهرم باید برم سرکار نمیدونم برم یا ن

کارمم کلا فقط یه امروزه دیگ تعدیل نیرو کرده

دلیل معده دردم چی بود بنظرتون بی سابقه بود تو عمرم تجربش نکرده بودم انگار داشتم زایمان میکردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر فعلا یه سرم بزنن بهت

پنتوپرازول اصولا میزنن با دمیترون ک برا تهوعه

حتما ولی دکتر رو برو

یه شربت دی سیکلومین هم بخر از داروخونه داشته باش

از استرس و اضطراب زیاد ممکنه پیش بیاد

پس از الان جلوشو بگیر

چون برا منم همینطوری یهویی شروع شد

دارو مسکن قبلا زیاد نمیخوردی؟

یا تزریقی بزنی؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

برو دکتر فعلا یه سرم بزنن بهتپنتوپرازول اصولا میزنن با دمیترون ک برا تهوعهحتما ولی دکتر رو برویه شرب ...

وای خدا خیرت بده حتما میرم داروخونه پنتوپرازولو خیلی شنیدم

ولی خونه هیییچی نداشتیم

نه من اصلا قرص مصرف نمیکنم فقط یمدت امپول ویتامین میزدم با مدتیه ریزش مو گرفتم چشمامم سیاهی میره فکنم کمخونیه ولی خب ربطی ب معده نداشتن بقول شما همه میگن از اعصابه منم خیلی مضطربم کلا تو فکر و خیال و استرس بسر میبرم

سنگ صفرا نداری؟از میکروب معده هم میشه باید پیگیر درد باشی

نه فکر نکنم

نمیدونم تاحالا ازمایش ندادم

باید برم دکتر ولی خیلی بد بود انقد گریه کردم داد زدم تازه الان یکم اروم شدم ولی میترسم چیزی بخورم

وای خدا خیرت بده حتما میرم داروخونه پنتوپرازولو خیلی شنیدمولی خونه هیییچی نداشتیمنه من اصلا قرص مصرف ...

از استرسه

نه قرص پنتو رو نگیر قشنگم❤️❤️❤️❤️

اینی که گفتم آمپوله

قرص پنتو فعلا بدرد شما نمیخوره

مواردی ک اینشکلی میشه معده

دکتر عمومی توی سرم پنتوپرازول میزنه با دمیترون که برای تهوع شماست

شربت دی سیکلومین گفتم بگیری از داروخونه

چون اگر درد نیوفتاد میتونی مواقعی ک حس میکنی اسپاسم هست ازش بخوری سریع خوب میکنه

خود شیرین بیان

عین یه سنگ سیاهه

از عطاری بخر

اگر مشکل قند و فشار بالا نداری

ازش یه تیکه بکن

بدمزه ست نتونستی مک بزنی

عین قرص بخورش

اب رو اتیشه

ولی این مشکل الانت

باید سرم بزنی

دکتر دیگ خودش بهت ازونیوم ۴۰ اینا میده

بهشم بگو استرسی هستی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

میکروب معده،یا رفلاکس،یا معده عصبی. من خودم همه اینارو دارم🤕🤦🏻 مجردی؟اگر متاهلی احتمال بارداری هم ...

احتمال اونام هست

هرچی بود خیلی بد بود قشنگ انگار داشتم زایمان میکردم

نه مجردم اتفاقا خودمم شک کردم ولی یکسالی هست از نامزدم جدا شدم😂

نه فکر نکنمنمیدونم تاحالا ازمایش ندادمباید برم دکتر ولی خیلی بد بود انقد گریه کردم داد زدم تازه الان ...

منم چندبار مثل شما شدم رفتم سونو دادم فهمیدم سنگ دارم .باید عمل کنم ولی راستش میترسم درد میگیره میرم برام چند تا آمپول میزنه