من داخل دوران عقدم نامزدمو خیلی دوست دارم ۲سال باهاش بودم به سختی بهم رسیدیم الان ۲سال نامزد بودیم ۱سالو نیمه ک عقد کردیم همیشه مشکل داشتیم دعوا میکرد میرفت باز بعد یک ماه میومد امروز خیلی الکی و بیخود دعوامون شد و هولم داد گفت گمشو دیگ نمیخامت خیلی حرفا بهم زد اما نگهش داشتم هی گفتم نرو گفتم نمیخام مثل قبل بشه اما رفت ..خودمو کوچیک کردم همش دارم گریه میکنم حالم خوب نبست گفتم اگ رفتی دیگ برنگرد مثل قبل فقط طلاق بگیریم گفت دیگ برنمیگردمم
حالا میخام ببینم طلاق توافقی بگیرم یا مهریمو بزارم اجرا؟!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برج۵ سر یه ناهار خوردن ولکرد رفت دعوای بزرگی درس کرد رفت با دوستاش بیرون ۱هفته رفت شمال کل دخترای فامیلو فالو کرد منم طاقت نیاوردم رفتم مهریمو گذاشتم اجرا درخواست طلاق دادم بعد یک باز برگشت اومد گفت پشیمونم فلان منم بخاطر اینکه واقعا دوسش داشتم برگشتم اما همش بهم میگفت مهریتو گذاشتی دنبال پولی فلان ... وقتی آشتی کردیم هرچی طلا داشتم فروختم دادم یه شاسی بلند خرید از اون روز به بعد همش دیگ اخلاقش عوض شده همش دنبال بهونس بهشم گفتم گفت خودم زحمت کشیدم مال خودم بوده
اخه خالش اومد بهم گفت رفتم پیش یه دعانویس گفته براتون دعا گرفتن فلان همه حسودی میکنن کلی از این حرفا زد گفت اگ برنگشت هرچی میخای بگو گفتم شاید واقعا حق با اونه خودمم پشیمونم