2777
2789
عنوان

کم حرفی

128 بازدید | 12 پست

چرا من نمیتونم حرف بزنم انگار ماشین خرابم که هر چی استارت میزنی روشن نمیشه وقتی میرسم به آدما .بقیه خانما میبینم میرسد بهم انگار صد ساله همدیگه میشناسند!

هیچ حرفی واسه گفتن ندارم جز سلام خداحافظی ۳۷ساله تغییر نکردم ولی باعث شد همیشه تنها باشم این باعث شده تو هر جمعی ازم دور بشند هیچکس از من خوشش نیاد واقعا آدما ترجیح میدم یه نفر باشه حرف بزنه حتی اگه بدترین رفتارا بکنه . خلاصه کاش مثل شما پرحرفا بودم

همش میترسم به خاطر این شخصیتم دخترم تو مدرسه کلاس تنها بمونه چون نمیتونم ارتباط بگیرم با بقیه مامانا

با خدا باش پادشاهی کن😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم همین مشکل دارم خیلی هم نگران اینده دخترمم هر کاریم کردم درست نشد

من دیروز کلی گریه کردم چون نمیتونم با همسایمون گرم بگیرم اونم سرسنگین شده 😔

با خدا باش پادشاهی کن😎

خودتو تو موقعیتی قرار بده که از پیش تعیین نشده باشه یدفعه برو جلو حرف بزن دو سه بار که امتحان کنی دیگه مشکلی نداری

واقعا فکر میکنی همه ادما بدون خجالت و بی استرسن؟نه فقط چون هرکسی واسه شون خاص نیست راحت با همه ارتباط میگیرن

خودتو تو موقعیتی قرار بده که از پیش تعیین نشده باشه یدفعه برو جلو حرف بزن دو سه بار که امتحان کنی دی ...

عزیزم یعنی همه استرس دارن تو ارتباط و حرف زدن؟؟؟

با خدا باش پادشاهی کن😎
من مامانم همینطور بود الان دخترم چهار سالشه خوبه ولی میترسم به مرور عوض بشه😩

منم مامانم منو یه خجالتی و عصبی بار آورد رو خجالتی بودنم یکم کار کردم ولی خوب واقعا نمیتونم با هر آدمی حرف بزنم مخصوصا کسایی که تحقیر میکنن یا بدشون میاد ازم

عزیزم یعنی همه استرس دارن تو ارتباط و حرف زدن؟؟؟

بخدا من انقدر پر حرف و خون گرمم مامانم یوقتایی از دستم کلافه میشه از بس حرف میزنم ولی بعضی مواقع انقدر استرس میگیرم حتی نمیتونم خرف بزنم یعنی طبیعیه تو با دو سه نفر حرف بزنی متوجه میشی همه همینن باورت میشه فامیلای دورمون فکر میکنن من مغرورم و خودمو میگیرم چون نمیتونم باهاشون حرف بزنم استرس میگیرم پرت و پلا میگم😂

بخدا من انقدر پر حرف و خون گرمم مامانم یوقتایی از دستم کلافه میشه از بس حرف میزنم ولی بعضی مواقع انق ...

من پیش مامانم و ابجیم و دوستم و شوهرم خوبم پیش بقیه خانما نمیتونم پیش مردا که دیگه حرف که نمیزنم ممکنه سکته ریزی هم کنم😂😩

با خدا باش پادشاهی کن😎