2777
2789
عنوان

خواهرانه بیاید کمکم کنیدددددد

77 بازدید | 14 پست

بچه ها من دارم ازدواج میکنم چند ماه دیگه و خب ظاهرم خیلی خوبه

قدم ۱۷۰ وزنم ۶۰ و یه مشکلی عجیب اعتماد بنفسی دارن که حس میکنم بالاتنم خیلی کوچیکه و از نامزدم خجالت میکشم

چون وزنم کمه و لاغرم میخوام بشم ۷۰ کیلو ایا افزایش وزن تغییری در سایز بالاتنم ایجاد میکنه؟یا اگه راه و روشی جز جراحی استفاده کردید بگید

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افزایش وزن که تغییر ایجاد می کنه ولی اعتماد به نفس داشته باش همسرت تو رو دیده و پسندیده

اکثر مردا جزئی نگر نیستن و مطمئننا ظاهر فعلیت برای همسرت خیلی هم جذابه

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
تغییر سایز که ایجاد میکنه ولی با باشگاه اضافه کن به نظرم شصت و هفت اینا خوب باشه واست بدون باشگاه شک ...

ببین خواهر من الان ۷۰ ام اما چون قد بلندم و استخونم پهنه مثل ۶۰ میشه

بنظرت ۸ ۹ کیلو اضافه کنم یه سایز اضافه میشه؟

عزیزم وزنت خیلی خوب و نرماله منم هم قد شماام ولی وزنم ۵۶ کیلو بشه یا نشه😅 . بالاتنه منم یه مقدار کوچیکه ولی نگران این موضوعات نباش ، آقایون خیلی درگیر اینطور چیزا نیستن

افزایش وزن که تغییر ایجاد می کنه ولی اعتماد به نفس داشته باش همسرت تو رو دیده و پسندیدهاکثر مردا جزئ ...

همش میگه چرا خجالت میکشی ازم و فلان....

ببین خواهر من الان ۷۰ ام اما چون قد بلندم و استخونم پهنه مثل ۶۰ میشهبنظرت ۸ ۹ کیلو اضافه کنم یه سایز ...

آره به نظرم با ورزش میشه ممکنه حتی بیشتر ولی انتظار خیلی زیادی نداشته باش من خودم صد و شصت و هشت قدم یه زمانی شصت کیلو بودم انگار چسپیده بودن الان شصت شش هستم خوب شده ولی آنچنان مثلا کایلی جنری نیست از اونا میخوای فقط پروتز😂

آره به نظرم با ورزش میشه ممکنه حتی بیشتر ولی انتظار خیلی زیادی نداشته باش من خودم صد و شصت و هشت قدم ...

نه از اونا نمیخوام فقط حد نرمال میخوام

مثلا ۵۸ بودم شدم ۶۰ حس میکنم چشمی یه تغییر ریزی کردن و البته پایین تنمم چاق شده

ادامه بدم تا نزدیک ۷۰؟

همش میگه چرا خجالت میکشی ازم و فلان....

اصلا جلوی اون روی خودت عیب نذار اعتماد به نفس داشته باش بالای نود درصد اون با ظاهرت نه تنها مشکلی نخواهد داشت که خیلی هم براش جذابیت داره

اصلا جلوی اون روی خودت عیب نذار اعتماد به نفس داشته باش بالای نود درصد اون با ظاهرت نه تنها مشکلی نخ ...

تا حالا دقت نکرده بودم دیشب گفت خودتو ازم هی دریغ نکن پنهون نکن خودتو فهمیدم که ذهنش درگیره اینم خودمم درگیرم

تا حالا دقت نکرده بودم دیشب گفت خودتو ازم هی دریغ نکن پنهون نکن خودتو فهمیدم که ذهنش درگیره اینم خود ...

به نظر من در حالت عادی یه زن با قیافه و اندام کاملا معمولی برای یک مرد کافی هست و جذابیت لازم رو داره و زندگیشون مشکلی نخواهد داشت و لازم نیست زن ایده آل و بی نقص باشه

مگر دور از جون مردی باشه که چشمش به دیدن تصویر زن های مدل و... عادت کرده باشه و بخواد مقایسه کنه که چنین مردی هم بعیده هیچ وقت راضی بشه...