2777
2789
عنوان

خون کثیف و سیاه

65 بازدید | 3 پست

من یک هفته پیش کامل پریودیم تموم شد دیروز از کمر درد از خواب بیدار شدم و رفتم دسشویی دیدم خون تیره و سیاه میاد انگار خون کثیف بود مث خون پریودی شفاف و قرمز نبود قهوه ای بود ولی الان ک نوار بهداشتی گذاشتم انگار سیاهه این دفعه سومه ک این اتفاق میوفته برام نمیدونم از چیا دفعه اول حدود ۱ ماه من این وضعیتو داشتم اگه میدونین از چیه ممنون میشم راهنماییم کنین🙏🏾

دارو چی مصرف میکنی؟

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچی

بهتره به متخصص زنان مراجعه کنی

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند