2777
2789
عنوان

راننده 8 سال پیش بهم پیام داده😑

317 بازدید | 20 پست

بچه ها ما ی گروه خانم بودیم 8 سال پیش میرفتیم روستا برای تدریس ، من سال اولم بود 22 سالم بود. ی اقایی از اهالی همون روستا ما رو میبرد میاورد. همه مون هم چادری هیچ صحبتی با این اقا نمیکردیم. شماره هامون هم چون راننده بود طبیعتا داشت قضیه برای سال 96. اواخر سال بهم پیام داد ببخشید من ازت خوشم اومده جونمو برات میدم. وااای من مردم اقا متاهل بود. من ب همکارا گفتم همه مون سربسته کنسل کردیم نگفتیم برای اینه. حتی یکبار بعد این حرف خدا رو شاهد میکیریم باهاش نه حرف زدم نه رفتم.

امروز دیدم بعد 8 سال ک گذشت ی شماره پیام داده بهم شمارش نداشتم زدم تو نمبربوک دیدم همون اقاست. بنظرتون تلفنو بدم برادرم دعواش کنه؟ واقعا ب هم ریختم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا متاهله زن داره بچه داره . دلم میخاد خفت حسابیش بدم

یا خدا چی فکر کرده پیش خودش🥴چندسالشه؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بلاک بلک لیست اگر باز پیگیر شد زنگ زد با شماره دیگه به سیمکارت اعتباری جدید بخر اینو هم واگذار کن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

به داداشت بگو خودش میدونه چطوری از خجالت مردک در بیاد

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦