2777
2789

توروخداازتجربه هاتون بگین وازهمه مهم تراینکه چراوقتی میخوام رژیممو شروعکنم دپرس میشم نه واسه اینکه رژیمم نه هااا اینکه چرازودترشروع نکردم وازچاقیم بیشترناراحتم البته واینکه صدباررژیم کرفتم دکترتغذیه باشگاه وبه هزااردلیل نشدامااینبارمیخوام وخیلی ازاطرافیانم وشوهرم خواهرام خجالت میکشم بگم رژیمم وتودلشون مسخرم کنن من ده ساله چاقم البته دوتازایمانم داشتم تیروعید پخودایمنی هم دارم ولی میخوام لاغربشم ۸۵هستم بسم ۷۰-۷۲-۷۴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم رژیمم دائم دارم تاپیک میزارم با چندتا هم دوست شدم

پی وی بهم میگیم چی خوردیم ک تا عید جمع و جور بشیم

میخای باهم ادامه بدیم ؟ شروع کن از هیجی ناراحت نشو

منم ۸۵ بیا تا عید بریم جلو

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

حذف نون لواش

برنج شش قاشق

شام تا ساعت ۷ شب

از ۷شب تا ۷ صب فقط آب

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

چاقي شما بيشتر بخاطر تيروئيده ك داريد ولي من از رژيم فستينگ جواب گرفتم صبحونه و ناهار نميخورم فقط شام اونم كم با باشگاهم ميرم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

من یه مدت کم کردم نباید زیاد فکر کنی من وقتی این فکر که جرا زودتر نکردم میاد میگم همین الانم خوبه ماهیو هروقت از اب بگیری تازست رژیم ساده با کالری کم و یکم تغییر خوراک چون من خیلی نون و برنج میخوردم سعی کردم کاهو کلم بیشتر کنم جاش بعدم باشگاه رفتم از ۸۶ اومدم ۷۸ اینا فک کنم ولی دیگه ولش کردم به دلایلی و برگشت🥲

واسه من از اونجایی شروع شد که با یه مربی خوب آشنا شدم بعد تصمیم گرفتم باهاش کلاس خصوصی بگیرم ،چون با مربی حال میکردم و از طرفی برای خصوصی پول زیادی میدادم زورم میومد رژیمم رو رعایت نکنم (قبلا چندبار باشگاه رفته بودم ولی چاقتر میشدم تا لاغر ،ولی اینبار تو سه ماه ۱۰ کیلو کم کردم ،و به ورزش علاقمند شدم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
الان خونه جاریمم شب شام کبابه من اکه نون وبرنج نخوذم میکه رژیمی شیطوون اخه من اگه رژیم بودم که لاغرم ...

کلی کباب بکش رو برنجت بعد خودتو با کباب سیر کن سبزی سالاد یجوری بخور نفهمه رژیمی

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار

من وزنم موقع بارداری به 93 رسید بعد زایمان 80 شدم. تا یک سال هشتاد ثابت بود فقط مقدار غذام رو کم کردم. شدم 75. بعدش ورزش در کنارش کم خوردم مثلاً برنج یک کفگیر میخوردم یک روز در میون. هیچ چیزی حذف نکردم. فقط کم خوردم ناهارام رو. شام حذف کردم خیلی گرسنه بودم نون پنیر یا نیمرو. طی هشت ماه رسیدم به 63 کیلو. الان پنج ماهه خودمو وزن نکردم ببینم تغییر کردم یا نه.