ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من یه مدت کم کردم نباید زیاد فکر کنی من وقتی این فکر که جرا زودتر نکردم میاد میگم همین الانم خوبه ماهیو هروقت از اب بگیری تازست رژیم ساده با کالری کم و یکم تغییر خوراک چون من خیلی نون و برنج میخوردم سعی کردم کاهو کلم بیشتر کنم جاش بعدم باشگاه رفتم از ۸۶ اومدم ۷۸ اینا فک کنم ولی دیگه ولش کردم به دلایلی و برگشت🥲
واسه من از اونجایی شروع شد که با یه مربی خوب آشنا شدم بعد تصمیم گرفتم باهاش کلاس خصوصی بگیرم ،چون با مربی حال میکردم و از طرفی برای خصوصی پول زیادی میدادم زورم میومد رژیمم رو رعایت نکنم (قبلا چندبار باشگاه رفته بودم ولی چاقتر میشدم تا لاغر ،ولی اینبار تو سه ماه ۱۰ کیلو کم کردم ،و به ورزش علاقمند شدم
من وزنم موقع بارداری به 93 رسید بعد زایمان 80 شدم. تا یک سال هشتاد ثابت بود فقط مقدار غذام رو کم کردم. شدم 75. بعدش ورزش در کنارش کم خوردم مثلاً برنج یک کفگیر میخوردم یک روز در میون. هیچ چیزی حذف نکردم. فقط کم خوردم ناهارام رو. شام حذف کردم خیلی گرسنه بودم نون پنیر یا نیمرو. طی هشت ماه رسیدم به 63 کیلو. الان پنج ماهه خودمو وزن نکردم ببینم تغییر کردم یا نه.